ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Ιμάν έλυσε τη σιωπή της: «Λοιπόν, αυτός ήταν ο άντρας μου, D. Bowie»

Η Ιμάν έλυσε τη σιωπή της: «Λοιπόν, αυτός ήταν ο άντρας μου, D. Bowie»

Παντρεύτηκαν το 1992 σε μια πριβέ τελετή στην Ελβετία.

 Ήταν η μούσα του, ο έρωτάς του, η γυναίκα του, η μητέρα της κόρης τους Alexandria που σήμερα είναι 15 ετών.

Τρεις μήνες μετά το θάνατο του David Bowie, η γυναίκα του, Ιμαν, έλυσε τη σιωπή της και μίλησε για τον άντρα που γνώρισε, αγάπησε, παντρεύτηκε κι έζησε μαζί του περίπου 24 χρόνια. Η αποκλειστική της συνέντευξη έγινε στην εκπομπή της Oprah Winfrey. Εκεί η 60 ετών ΙΜάν αποκάλυψε το μυστικό της επιτυχίας του γάμου τους:

 «Πρέπει να βρίσκεσαι στην φάση  που να είσαι έτοιμη να κάνεις μία μακροχρόνια σχέση και να την κάνεις προτεραιότητα στην ζωή σου. Εάν η καριέρα σου είναι πιο σημαντική από αυτό, τότε μην παντρευτείς και κάνεις παιδιά, γιατί κάποιο απ’ όλα θα ναυαγήσει. Ξέρω πως εμείς οι γυναίκες θέλουμε να τα έχουμε όλα δικά μας, αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε την ίδια στιγμή», σχολίασε συγκεκριμένα.Η ίδια μάλιστα συμβούλεψε τις γυναίκες να κάνουν προτεραιότητά τους αυτό που θέλουν περισσότερο εκείνη την χρονική στιγμή, ακόμη και αν αυτό δεν περιλαμβάνει γάμο ή παιδιά.

  Η Iman Abdulmajid, το πρώτο τοπ μόντελ από την Αφρική, ανακλύφθηκε το 1975. Το λουκ της με έντονα στοιχεία εξωτισμού που ήταν αρκετά ασυνήθιστο τότε για τον κόσμο της μόδας προκάλεσε αμέσως το ενδιαφέρον του Yves Saint Laurent που την έκανε μούσα του για χρόνια. Ήταν το πρώτο τοπ μόντελ απ’ την Αφρική και συνεργάστηκε με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας, μέχρι το 1989, που παράτησε το modelling.

΄Αραγε, η ίδια, που έχει υπάρξει ένα από τα γνωστότερα μοντέλα της σόου – μπιζέ δινε ποτέ στιλιστικές συμβουλές στο σύζυγό της; «’Οχι», ξεκαθάρισε. «Ο David Bowie ήταν η ίδια η μόδα». 

Και πως ήταν το ζευγάρι στην προσωπική του ζωή;  «Στην προσωπική ζωή μας ζωή ήμασταν απλά ο David και η Iman, κανείς άλλος», απάντησε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για την ιστορία, το όνομά της (Iman) σημαίνει Πίστη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.