ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα τίμησε την ελληνικής καταγωγής Τζενιφερ Άνιστον

Η αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα τίμησε την ελληνικής καταγωγής Τζενιφερ Άνιστον

H ελληνικής καταγωγής Τζένιφερ Άνιστον κέρδισε τον τίτλο της ομορφότερης γυναίκας για το 2016 και η Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Ελλάδα δεν ξέχασε να την τιμήσει.

Η πρεσβεία ανήρτησε στην επίσημη σελίδα της στο Facebook προκειμένου να την τιμήσει:

Όταν ρώτησαν την 47χρονη ηθοποιό πώς μπορεί και δείχνει νεότερη, η Άνιστον απάντησε ότι ο λόγος είναι οι ελληνικές της ρίζες: « Ο πατέρας μου είναι 100% Έλληνας και μέχρι τα 81 του δεν είχε ούτε μια ρυτίδα. Το ίδιο και η γιαγιά μου, που πέθανε στα 95 της. Οι ρίζες μου λοιπόν είναι το μυστικό μου, αλλά και οι ελληνικές σαλάτες».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειώσουμε ότι είναι η δεύτερη φορά που η Τζένιφερ Άνιστον κέρδισε τον τίτλο της ομορφότερης, μιας και τον είχε κερδίσει πάλι το 2004.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.