ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ήθελαν να διώξουν την Emily Ratajkowski από την πρώτη της φωτογράφιση αλλά μετά είδαν… (φωτό)

Ήθελαν να διώξουν την Emily Ratajkowski από την πρώτη της φωτογράφιση αλλά μετά είδαν… (φωτό)

Την Emily Ratajkowski την γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά από τις σέξι φωτογραφίσεις και τις -κατά κανόνα- ημίγυμνες ή και ολόγυμνες πόζες της στα editorial περιοδικών μόδας και σε σελίδες αποκλειστικά για το ανδρικό κοινό.

Η ίδια, δε, φροντίζει καθημερινά να «τροφοδοτεί» το Instagram της με σέξι φωτογραφίες, κάνοντας τους άρρενες φαν της να… παραμιλούν.

«Ντροπαλή», λοιπόν, έπειτα από τα παραπάνω, δύσκολα θα μπορούσε να την χαρακτηρίσει κανείς. Πόσω μάλλον, όταν είναι γνωστό ότι πόζαρε ολόγυμνη για την πρώτη κιόλας δουλειά της ως μοντέλο, πριν από πέντε χρόνια, για λογαριασμό του περιοδικού «Treats!».

Μάλιστα, σύμφωνα με την «Mirror», εκείνη η φωτογράφιση λίγο έλειψε να μην πραγματοποιηθεί ποτέ, καθώς η Emily εμφανίστηκε τότε, σε ηλικία 20 χρονών, ούσα «ατημέλητη», με ένα φαρδύ φόρεμα και «τρομακτικά» πλαστικά παπούτσια, σύμφωνα με τις περιγραφές όσων δούλεψαν μαζί της για εκείνο το project.

Μάλιστα, ο συντάκτης Steve Shaw αποκάλυψε ότι του είχαν δώσει εντολή να στείλει την Emily σπίτι της! Ο φωτογράφος, Tony Duran, δεν ήθελε καν να την συναντήσει, ενώ εκείνη τον περίμενε υπομονετικά.

«Ο επιμένων νικά», ωστόσο. H Ratajkowski έγινε τελικά δεκτή από τους ιθύνοντες του περιοδικού και, όταν έβγαλε τα ρούχα της για τις ολόγυμνες πόζες, τους άφησε όλους… ξερούς με το απίθανο σώμα της. «Δεν είχα δει ποτέ κάτι παρόμοιο. Ένα τόσο όμορφο σώμα. Ήταν σαν την Κέιτ Μος, αλλά… με κορμί» θυμάται ο Shaw.

Η φωτογράφιση αυτή άνοιξε τον δρόμο της Emily προς την αναγνώριση και την διασημότητα. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.