ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αχ αυτά τα καλάμια!- Με την πολιτική φλερτάρει τώρα ο Τανιμανίδης

Αχ αυτά τα καλάμια!- Με την πολιτική φλερτάρει τώρα ο Τανιμανίδης

Οπως όλα δείχνουν το τελευταίο διάστημα, οδεύουμε πρόσω ολοταχώς​ σε εκλογές τους προσεχείς μήνες. Ολοι ψάχνουν τον έναν! Τον σωτήρα που θα μας πάει ένα βήμα παραπέρα σας έθνος!

Και πιο είναι καταλληλότερος να προσφέρει από έναν άνθρωπο που είναι στα πράγματα; Από έναν άνθρωπο που τον βλέπεις τον ξαναβλέπεις και αυτόν και τη γλυκύτατη σύζυγό του, Χριστίνα Μπόμπα- σύζυγος Τανιμανίδη!

Ναι! Είναι γεγονός πως ο Σάκης Τανιμανίδης εξάντλησε ίσως τα τηλεοπτικά και φλερτάρει με την πολιτική, (πάλι καλά δεν είναι στα άμεσα σχέδιά του)! Γιατί η πολιτική θέλει νέα άτομα και θα συμφωνήσουμε! Θέλει φρεσκάδα!

Βέβαια φρεσκάδα και νιάτα είχε και ο Αλέξης Τσίπρας!

Ο Σάκης Τανιμανίδης μπορεί να φεύγει σε 2-3 εβδομάδες για τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor 3, μιλώντας όμως στο πρώτο τεύχος της νέας εποχής του ελληνικού Playboy, μεταξύ άλλων αποκάλυψε και το όραμά του για την πολιτική. Στην ερώτηση για το αν βλέπει τον εαυτό του στην πολιτική σκηνή, ανέφερε:

«Αφού επιμένεις θα σου πω. Η ερώτηση, λοιπόν, δεν είναι αν βλέπω εγώ τον εαυτό μου στην πολιτική, αλλά αν η πολιτική χρειάζεται εμένα. Και η απάντηση είναι ότι η πολιτική χρειάζεται ΟΛΟΥΣ τους πολίτες και κυρίως τους νέους. Η σταρχιδική/αγανακτισμένη αντιμετώπιση του “όλοι λαμόγια είναι, να καεί η Βουλή κτλ” (αν και σε πολλές περιπτώσεις δικαιολογημένη) δε με εκφράζει. Δεν με εκφράζει γιατί απλά δεν δίνει λύση.

Οι κοινωνίες λειτουργούν μέσα από την πολιτική και είναι ο μόνος τρόπος που έχουμε για να δίνουμε λύσεις στα προβλήματα. Επειδή, λοιπόν, είμαι οπαδός της κοινής λογικής και εκνευρίζομαι συχνά με τον παραλογισμό που επικρατεί στα κοινά, θα ήμουν πραγματικά ευτυχισμένος αν στο μέλλον μπορέσω κι εγώ με οποιονδήποτε τρόπο να βοηθήσω τους γύρω μου να ζουν σε μια καλύτερη χώρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επομένως, όχι δεν θα έβγαζα την πολιτική από τα μελλοντικά μου σχέδια, ωστόσο αυτή τη στιγμή δεν είναι κάτι που θα μπορούσα να κάνω ούτε γνωρίζω αν τελικά θα ασχοληθώ ή όχι. Θεωρώ ότι έχω ακόμα να μάθω, να εξελιχθώ προκειμένου να το κάνω. Ταυτόχρονα, αυτή τη στιγμή νιώθω ότι έχω να προσφέρω περισσότερα με αυτό που κάνω και μου αρέσει αυτό που κάνω και δεν θα ήθελα να το αφήσω».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.