ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ιωάννα Μπέλλα: Δείτε αδημοσίευτες φωτογραφίες της και θα πάθετε πλάκα πόσο έχει αλλάξει! (φώτο-βίντεο)

Ιωάννα Μπέλλα: Δείτε αδημοσίευτες φωτογραφίες της και θα πάθετε πλάκα πόσο έχει αλλάξει! (φώτο-βίντεο)

Η Ιωάννα από τότε που έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο Greece’s Next Top Model έχει συζητηθεί πολύ και κυρίως έχει διχάσει, καθώς αρκετοί υποστηρίζουν πως είναι η ιδανική κοπέλα για μοντέλο, ενώ άλλοι ότι έχει «πειράξει» αρκετά τον εαυτό της και δεν μπορεί να δουλέψει ως μοντέλο!

Και μπορεί η Ιωάννα να είναι πια στην Αθήνα και να έχει μία λαμπρή πορεία στο χώρο του μόντελινγκ, όμως οι γονείς της την παρακολουθούν από την Βέροια. Πώς; Η ίδια αποκάλυψε πως οι γονείς της έχουν φτιάξει κρυφό λογαριασμό στο instagram προκειμένου να ξέρουν κάθε μέρα τι κάνει!

Η Ιωάννα πριν λίγες μέρες στην εκπομπή Ελένη σύστησε τον μπαμπά της, έδειξε το πατρικό της σπίτι και την φάρμα στην Βέροια και είπε χαρακτηριστικά: «Ο μπαμπάς μου έχει μόνο εμένα στο instagram. Κάθε μέρα πατά στο Google το όνομά μου για να δει τι γράφουν…»!

Όσο για τις τολμηρές φωτογραφίσεις του μοντέλου, ο κύριος Μπέλλας είπε: «Με ενοχλεί να βλέπω κάποιες πιο τολμηρές φωτογραφίσεις της κόρης μου. Κρίνω τις φωτογραφίες της Ιωάννας, της λέω αυτή η φωτογραφία είναι μέτρια αυτή έχει επιτυχία…».

Ενώ η Ιωάννα δήλωσε: «Ο μπαμπάς μου με παρακολουθεί στο Instagram και με διορθώνει. Είναι ο μάνατζερ της ζωής μου».

Δείτε όλα όσα είπε στην Ελένη αλλά και τις παιδικές αδημοσίευτες φωτογραφίες της Ιωάννας, που θα σας αφήσουν άφωνους!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.