ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ξεκατινιάσματα on air: Γαβαλάς vs Σαμαράς – «Βάλε τακούνια να κάνουμε πασαρέλα για να κριθούμε» (βίντεο)

Ξεκατινιάσματα on air: Γαβαλάς vs Σαμαράς – «Βάλε τακούνια να κάνουμε πασαρέλα για να κριθούμε» (βίντεο)

Στα «μαχαίρια» συνεχίζουν να είναι ο Λάκης Γαβαλάς και ο Τρύφωνας Σαμαράς, καθώς ο γνωστός σχεδιαστής προκάλεσε τον γνωστό κομμωτή για «αναμέτρηση» στην πασαρέλα φορώντας… γόβες.

«Θα ήθελα να του στείλω ένα ζευγάρι γόβες, να βάλω κι εγώ ένα ζευγάρι και να κάνουμε περπάτημα σε μια πασαρέλα και ο κόσμος να κρίνει.

Να έχουμε κρύψει τα πρόσωπά μας, οι γόβες θα είναι ακριβώς ίδιες, με ίδιο ύψος, και θα κάνουμε διαγωνισμό. Καλύτερα να κριθούμε με φρέσκα πράγματα και όχι με παλιά» είπε ο Λάκης Γαβαλάς προκαλώντας τον παίκτη του J2US.

Ο Τρύφωνας, ιδιαίτερα ενοχλημένος, έδωσε την απάντησή του μέσα από την εκπομπή «Ευτυχείτε» του OPEN: «Τα έχω βάλει πολύ πιο πριν τα τακούνια από αυτόν..», είπε αρχικά και θύμισε μια επίδειξη μόδας του Βασίλειου Κωστέτσου στην οποία είχε πάρει μέρος το 1996.

«Τώρα ο κύριος Γαβαλάς δεν καταλαβαίνω. Θέλει ξεκατίνιασμα; Αυτό δεν αρμόζει ούτε σε εμένα ούτε σε αυτόν…» ανέφερε ο Τρύφωνας Σαμαράς, λέγοντας πάντως ότι δεν έχει τσακωθεί με τον σχεδιαστή, αλλά αντίθετα τον έχει βοηθήσει στην αρχή της καριέρας του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν θα μπορούσα να κάνω παρέα με τον Λάκη Γαβαλά… Είμαι ένας άνθρωπος που δεν θέλω να δείχνομαι. Δεν θα μπορούσα να κάνω παρέα με έναν άνθρωπο που περιαυτολογεί όλη την ώρα και να λέει ότι κουβαλάει τσάντα 70.000 ευρώ Θες τσάντα 70.000 και το λες κιόλας; Πήγαινε πούλησέ τη και δώσε σε κάποια φτωχά να ζήσουν. Εγώ αυτό θα έκανα αντί να κάθομαι να το λέω κιόλας», πρόσθεσε ο Τρύφωνας Σαμαράς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.