ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Έφερε το καλοκαίρι η Α. Αμπρόσιο: Ποζάρει τόπλες και προκαλεί… «εγκεφαλικά»! (φώτο – βίντεο)

Έφερε το καλοκαίρι η Α. Αμπρόσιο: Ποζάρει τόπλες και προκαλεί… «εγκεφαλικά»! (φώτο – βίντεο)

Μπορεί στην Ελλάδα ο καιρός ακόμα να μη θυμίζει καλοκαίρι, όμως η Αλεσάντρα Αμπρόσιο έχει τον τρόπο της να μας κάνει να σκεφτούμε τις παραλίες.

Η 39χρονη Αλεσάντρα Αμπρόσιο βρίσκεται ακόμα στην πρώτη γραμμή της.. μόδας και κάθε της δουλειά προκαλεί το ενδιαφέρον του κοινού. Αυτή τη φορά πρωταγωνιστεί σε βίντεο γνωστού περιοδικού και πραγματικά κλέβει τις εντυπώσεις με το εκρηκτικό κορμί της. Η καλλονή παίζει με τη θάλασσα και είναι άκρως καλοκαιρινή και σέξι. Μάλιστα δεν φοβάται καθόλου το φακό της κάμερας και ποζάρει τόπλες και με βρεγμένο λευκό t-shirt.

Το διάσημο supermodel από τη Βραζιλία παραμένει μια σέξι γυναίκα με απίστευτες αναλογίες, παρά το γεγονός πως έχει γίνει μητέρα δύο υπέροχων παιδιών, της Άντζα Λουίζ και του Νόα Φίνιξ. Η Αλεσάντρα, μετά τον χωρισμό της με τον πατέρα των παιδιών της, βρήκε και πάλι τον έρωτα, στα μάτια του επιχειρηματία Νικόλο Όντι και φαίνεται να είναι στα καλύτερά της.

Δείτε το βίντεο και φωτογραφίες:


ELLE Body Issue by @yameljaltota @sylviamontoliuelle @barbaragarralda @vickymarcosg

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) στις


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.