ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Μ. Μπέη αποκαλύπτει στοιχεία της σχέσης της με τον Δ. Μπέλλο

Η Μ. Μπέη αποκαλύπτει στοιχεία της σχέσης της με τον Δ. Μπέλλο

Η Μαρία Μπέη με τον Δημήτρη Μπέλλο παραμένουν μαζί, μετά και την ολοκλήρωση του ριάλιτι μαγειρικής «MasterChef», σε μια σχέση που έχει κλείσει εφτά μήνες ζωής και την εγκρίνουν οι γονείς της πρώτης.

Οι δυο τους δεν έχουν αποκαλύψει πολλά στοιχεία για τη σχέση τους, αλλά η Μαρία Μπέη αποδείχθηκε ιδιαίτερα αποκαλυπτική στην τηλεοπτική εκπομπή «Φωλιά των Κου Κου», το πρωί της Πέμπτης (02/07). Όπως παραδέχθηκε, μεταξύ άλλων: «Ο Δημήτρης είναι η πρώτη μου σχέση. Η μαμά μου ήρωα τον ανεβάζει, ήρωα τον κατεβάζει. Ο μπαμπάς μου μού λέει να με προσέχει».

Αναφορικά με τη γνωριμία τους κι αν ήξεραν ο ένας τον άλλον πριν από την είσοδό τους στο σπίτι του «MasterChef», πρόσθεσε: «Με τον Δημήτρη γνωριζόμασταν πριν από το “MasterChef”, αλλά μόνο μέσα από τα social media. Δούλευα με έναν φίλο του Δημήτρη, ο Δημήτρης με είδε σε ένα story του φίλου του στο Instagram κι έτσι με ακολούθησε. Ο φίλος του μου έλεγε να μου κάνει κονέ, αλλά εγώ δεν ήθελα κι έλεγα ότι είναι πολύ μεγάλος».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συνεχίζοντας, αποκάλυψε το μήνυμα που της έστειλε πριν μπουν στο σπίτι του «MasterChef»: «Γεια σου Μαρία, είμαι ο Δημήτρης από τις οντισιόν, πότε θα κατέβεις Αθήνα κ.λπ. Αυτό το μήνυμα μού έστειλε». Συμπληρώνοντας, δήλωσε πως ναι μεν του απάντησε στο συγκεκριμένο μύνημα, αλλά όταν συνέχισε να της στέλνει μηνύματα με εκείνη του το «έπαιζε» ζόρικη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.