ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νάγια Ριβέρα: Η ηθοποιός έβαλε όλη της τη δύναμη για να βάλει τον γιο της ξανά στη βάρκα (βίντεο)

Νάγια Ριβέρα: Η ηθοποιός έβαλε όλη της τη δύναμη για να βάλει τον γιο της ξανά στη βάρκα (βίντεο)

Νεκρή εντοπίστηκε η Νάγια Ριβέρα, η 33χρονη ηθοποιός του Glee, την Δευτέρα στη λίμνη Πιρού μετά από αρκετές ημέρες ερευνών.

Σύμφωνα με την εκτίμηση των αστυνομικών αρχών η Ριβέρα «έδωσε όλη της τη δύναμη για να βάλει τον γιο της ξανά στη βάρκα αλλά δεν είχε αρκετή ενέργεια για να σωθεί η ίδια».

Υπενθυμίζεται ότι ο 4χρονος γιος της ηθοποιού βρέθηκε κοιμισμένος μέσα στη βάρκα ενώ στη συνέχεια είχε πει στους διασώστες ότι η μητέρα του πήδηξε στο νερό, αλλά, δεν επέστρεψε ποτέ.

Η Ριβέρα είχε μεγαλώσει σε μια περιοχή σε μικρή απόσταση από τη λίμνη και ήταν γνώστης των συνθηκών σε αυτή, έλεγαν την περασμένη εβδομάδα πηγές της αστυνομίας.

Όπως ανακοίνωσε ο σερίφης της επαρχίας Βεντούρα στην οποία βρίσκεται η λίμνη Πιρού, η Ριβέρα δεν φορούσε σωσίβιο ενώ δεν απάντησε στο ερώτημα αν η 33χρονη ηθοποιός ήταν σε θέση να κολυμπήσει.

Σύμφωνα με τον ίδιο το κολύμπι επιτρέπεται στη λίμνη στην οποία επικρατούν συχνά ισχυρά ρεύματα.

Το Σάββατο ο πρώην σύζυγος της Ριβέρα, ηθοποιός Ράιαν Ντόρσεϊ καθώς και ο πατέρας της, Τζορτζ Ριβέρα, έπεσαν με τα ρούχα στα θολά νερά της λίμνης ενώ η μητέρα της, Γιολάντα, γονάτισε με τα χέρια ανοιχτά μπροστά στη λίμνη σε μια κίνηση απελπισίας για την τύχη της κόρης της.

Στη λίμνη έφτασε και ο αδελφός και της Νάγια Ριβέρα, Μάικαλ, μαζί με την σύντροφο και τα δύο παιδιά τους. Ο αδελφός και η μητέρα της Ριβέρα φόρεσαν σωσίβια και ανέβηκαν στο σκάφος των αρχών που αναζητούσαν τη σορό της 33χρονης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.