ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Κ.Κελεκίδου μίλησε για τη σχέση της με το Ν.Κουρκούλη – Τι αποκάλυψε

Η Κ.Κελεκίδου μίλησε για τη σχέση της με το Ν.Κουρκούλη – Τι αποκάλυψε

Η Κέλλυ Κελεκίδου έχει διατηρήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική ζωή της, παρότι είναι παντρεμένη με τον επίσης τραγουδιστή Νίκο Κουρκούλη.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε σε περιοδικό, αποφάσισε να αναφερθεί για πρώτη φορά στη σχέση της, αποκαλύπτοντας: «Δεν ακούει πάντα ο ένας τον άλλον, γιατί είμαστε και οι δύο ισχυρές προσωπικότητες, αλλά ο ένας βάζει τον άλλον σε διαδικασία να σκεφτεί ξανά κι ίσως στη δεύτερη σκέψη να αλλάξει γνώμη. Όχι, όμως, γιατί τον επηρέασα εγώ ή ο Νίκος εμένα».

Σε ερώτηση για το εάν υπήρξε ανατάραξη στις ισορροπίες του γάμου της, που να την έκαναν να ανησυχήσει, απάντησε: «Δεν είμαι ο άνθρωπος που φέρνω πανικό στη ζωή μου. Θεωρώ, όμως, ότι ύστερα από πάρα πολλά χρόνια μπορεί να υπάρχουν και στιγμές που, ναι, αναταράσσεται κάποιες φορές η σχέση, αλλά μόνο έτσι μπορείς να “χτίσεις” πράγματα. Δεν είμαι άνθρωπος που λέω “πάντα”, λέω πως όταν υπάρχει σεβασμός κι εμπιστοσύνη, είναι κάποια βασικά συστατικά για να πιστεύεις ότι η σχέση στο πέρασμα του χρόνου θα έχει πάρα πολύ μεγάλη διαφορά. Το πότε, το αν και το ίσως είναι στοιχεία που δεν τα βάζω μέσα, γιατί, όταν χρησιμοποιούμε λέξεις, πολλές φορές καλλιεργούμε ένα περιβάλλον το οποίο ίσως δεν χρειάζεται».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ρωτήθηκε και για τα όσα ακούγονται περί προβλημάτων στο γάμου του ζευγαριού και απάντησε πως με το πέρασμα του χρόνου μπορεί να υπάρχουν δυσκολίες στην καθημερινότητα, ωστόσο όχι ανησυχητικές. «Αν είναι να φύγεις… φεύγεις», απάντησε, εξηγώντας πως δεν έφθασε ποτέ στο σημείο να φύγει από τη σχέση και μετά να επιστρέψει. Όσον αφορά στο εάν χρειάστηκε ποτέ να δώσεις εξηγήσεις στα παιδιά τους, ξεκαθάρισε: «Όχι, γιατί δεν έγινε ποτέ κάτι που να με ενοχλήσει ή να ενοχληθούν τα παιδιά. Δεν ασχολούμαι, γιατί όταν ξέρεις πως είσαι μέσα στο σπίτι σου… Έπειτα, ούτε και τα παιδιά έχουν ανασφάλεια για να ρωτήσουν κάτι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.