ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Eurovision: Δείτε σε ποια θέση εμφανίζονται Ελλάδα & Κύπρος (φώτο-βίντεο)

Eurovision: Δείτε σε ποια θέση εμφανίζονται Ελλάδα & Κύπρος (φώτο-βίντεο)

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Eurovision, η Ελλάδα θα διαγωνιστεί στις 20 Μαΐου στο β’ ημιτελικό στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, με ακόμη 16 χώρες.

Η Στεφανία Λυμπερακάκη με το τραγούδι «Last Dance» που θα εκπροσωπήσει φέτος την Ελλάδα, θα εμφανιστεί στην τέταρτη θέση το βράδυ του ημιτελικού, μετά την Τσεχία και πριν από την Αυστρία σε σύνολο 16 χωρών.

Οι φαν του διαγωνισμού πάντως έχουν δηλώσει πως γενικά είναι καλό όταν οι θέσεις εμφανίζονται προς τις τελευταίες θέσεις προκειμένου τα τραγούδια να μένουν φρέσκα στη μνήμη των θεατών. Ως εκ τούτου η θέση εμφάνισης της Στεφανίας, μάλλον δεν θεωρείται και τόσο καλή.

Η Κύπρος έχει κληρωθεί στον α’ ημιτελικό της Eurovision, που είναι προγραμματισμένος για τις 18 Μαΐου. Η κυπριακή συμμετοχή με το τραγούδι «El Diablo», που πάει αρκετά καλά στα στοιχήματα, αλλά έχει προκαλέσει αντιδράσεις από την εκκλησία της χώρας, θα εμφανιστεί όγδοη στον πρώτο ημιτελικό.

Δείτε εδώ το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision

Δείτε εδώ το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.