ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ψητό ψάρι: Το έξυπνο κόλπο για να μην κολλάει ποτέ στο σκεύος ή στη σχάρα

Το πιο βασικό βήμα έχει να κάνει με την επιλογή κατάλληλου είδους ψαριού για ψήσιμο

Ψητό ψάρι: Το έξυπνο κόλπο για να μην κολλάει ποτέ στο σκεύος ή στη σχάρα

Το ψήσιμο από το ψάρι αποτελεί μία δύσκολη διαδικασία. Αυτό, διότι είναι ευαίσθητο σαν υλικό.

Το πιο βασικό βήμα έχει να κάνει με την επιλογή κατάλληλου είδους ψαριού για ψήσιμο. Όσον αφορά τη σεφ Kelli Foster, τη συγγραφέα πολλών μπεστ σέλερ μαγειρικής σχετίζεται με ένα κόλπο που εφαρμόζει, όταν ψήνει το ψάρι.

Η πιο μεγάλη πρόκληση είναι να μην κολλήσει το ψάρι στη σχάρα ή το σκεύος. Όμως, το πιο μεγάλο βήμα έχει να κάνει με την επάλειψη του ψαριού.

Το πιο σημαντικό είναι το υλικό να αλειφθεί με στρώμα λίπους. Αυτό, μπορεί να αφορά ένα ολόκληρο ψάρι ή να έχει να κάνει με ένα φιλέτο.

Το ελαιόλαδο αποτελεί ένα πολύ καλό υλικό, το οποίο λειτουργεί ικανοποιητικά. Η ίδια έχει καταλήξει σε κάτι ακόμη πιο αποτελεσματικό, όπως είναι η μαγιονέζα.

Πρώτα θα πρέπει να αλείψετε μαγιονέζα και στις δύο πλευρές. Μετά καρυκέψτε το ψάρι, πριν το βάλετε στο γκριλ.

Η μαγιονέζα δεν προσκολλάται απλώς πολύ καλά στο ψάρι. Μπορεί επίσης να κρατά το κρέας του μαλακό όπως και να το αποτρέπει από το να κολλήσει στο γκριλ.

Σε περίπτωση που δεν σας αρέσει η μαγιονέζα, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Το ψάρι δεν θα έχει γεύση μαγιονέζας. Αυτό, διότι η γεύση της μαγιονέζας δεν είναι ανιχνεύσιμη μετά το μαγείρεμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτό είναι το μυστικό για ψάρι, το οποίο μπορεί να σας φανεί πολύ χρήσιμο για να μην κολλάει στο σκεύος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.