ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Τρεις τρόποι να χρησιμοποιήσετε το ληγμένο γάλα

Πολύ χρήσιμο

Τρεις τρόποι να χρησιμοποιήσετε το ληγμένο γάλα

Το γάλα δυστυχώς δεν κρατάει πολύ. Κάποιες φορές λήγει χωρίς να προλάβουμε να το καταναλώσουμε. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να το πετάξουμε, γιατί υπάρχουν εναλλακτικοί τρόποι να το χρησιμοποιήσετε ακόμα και τότε.

Πώς; Δείτε παρακάτω:

Αφαιρέστε τον λεκέ από μελάνι

Το μελάνι είναι ένας πολύ δύσκολος λεκές για τα υφάσματα. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να το μουλιάσετε από το βράδυ σε γάλα και την επόμενη ημέρα να το ξεπλύνετε πολύ καλά. Το γάλα θα σβήσει το μελάνι και το ρούχο θα καθαρίσει καλύτερα στο πλύσιμο.

Καθαρισμός ασημικών

Πάρτε λίγο γάλα ή ξινόγαλα και προσθέστε λίγο ξύδι. Πάρτε ένα πανί και τρίψτε καλά τα ασημικά σας. Με ένα βρεγμένο πανί καθαρίστε τα και σκουπίστε τα με ένα μαλακό. Η γυαλάδα που θα προκύψει θα σας αφήσει άφωνους.

Καθαρισμός επίπλων

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάρτε το ίδιο μείγμα με αυτό που χρησιμοποιήσατε στα ασημικά και ακολουθήστε ακριβώς την ίδια διαδικασία. Γυαλίστε τις ξύλινες επιφάνειες και το γάλα θα ενυδατώσει το ξύλο όσο χρειάζεται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.