ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ένα Dolphin για κάθε πισίνα – Η κορυφαία επιλογή με την μοναδική εγγύηση Maytronics

Ένα Dolphin για κάθε πισίνα – Η κορυφαία επιλογή με την μοναδική εγγύηση Maytronics

Η Balkan General Services,  επίσημος αντιπρόσωπος του κορυφαίου οίκου Maytronics, εισάγει τα τελευταία χρόνια στην ελληνική αγορά με μεγάλη επιτυχία, τα υπερσύγχρονα ρομπότ καθαρισμού πισίνας Dolphin – Wave.

Η πρωτοποριακή ρομποτική τεχνολογία των αυτόματων ρομπότ πισίνας Dolphin, που κατακλύζουν τις Ευρωπαϊκές αγορές αλλά και Αμερική και Αυστραλία, βασίζεται σε προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά που τα καθιστούν ως την κορυφαία επιλογή στην παγκόσμια αγορά, με μοναδική εγγύηση bumper to bumper.

  • Εργονομικός σχεδιασμός για εύκολη χρήση
  • «Έξυπνο» λογισμικό CleverClean για βέλτιστη σάρωση και κάλυψη των επιφανειών.
  • Ενεργό σύστημα βουρτσίσματος με τα Active brush βουρτσάκια για εξαιρετικό καθαρισμό της πισίνας.
  • Φίλτρανση νερού πολλαπλών επιπέδων διήθησης
  • Εξελιγμένη δυνατότητα ελιγμών για ευελιξία στην κάλυψη διαφόρων σχημάτων πισίνας
  • Τop accesss για πρόσβαση των φίλτρων από πάνω
  • Ειδικές κασετίνες/cartridges στις οποίες συγκεντρώνονται οι ρύποι.
  • Καλώδιο εξοπλισμένο με τον ειδικό μηχανισμό swivel (ή ηλεκτρονικό swivel).
  • Τροφοδοτικό πολλαπλών δυνατοτήτων και επιλογών (Επιλογή ωρών κύκλων λειτουργίας, επιλογή καθαρισμού πυθμένα/πυθμένα τοιχωμάτων/ίσαλου γραμμής/μόνο τοιχωμάτων κλπ, Εβδομαδιαίος προγραμματισμός – Weekly Timer, ένδειξη πλήρωσης φίλτρων, λειτουργία χρονοκαθυστέρησης κ.α)
  • Μηχανισμός προστασίας του κινητήρα από υπερφόρτωση

Ο κατασκευαστικός οίκος Maytronics, πάντα πρωτοπορεί προσφέροντας έξυπνες λύσεις για τους λάτρεις της τεχνολογίας:

Dolphin S300i

H μοναδική ρομποτική σκούπα με smartphone application και πολλαπλά προγράμματα καθαρισμού (weekly timer, delay time κλπ), προσφέροντας μια εξαιρετική εμπειρία στον χρήστη της.

Η Balkan General Services ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος, διανομέας και επίσημο Service Center της Maytronics στην Ελλάδα, κατέχοντας ηγετική θέση στην Ελληνική αγορά με τις ρομποτικές σκούπες πισίνας Dolphin, αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στις εξελίξεις στον τομέα της ρομποτικής τεχνολογίας για πισίνες στην Ελλάδα τα επόμενα χρόνια.

Στόχος της Balkan General Services είναι να υποστηρίξει με κάθε δυνατή προσπάθεια την προώθηση των ρομπότ καθαρισμού πισίνας Dolphin που είναι ήδη γνωστά για την ποιότητα και αξιοπιστίας τους, στις καλύτερες δυνατές τιμές της αγοράς με έμφαση στην υποστήριξη μετά την πώληση, διαθέτοντας το μοναδικό Επίσημο και Πιστοποιημένο Service Center ρομποτικών συστημάτων καθαρισμού πισίνας που υπάρχει στην Ελλάδα, εξοπλισμένο με σύγχρονα διαγνωστικά συστήματα, πλήρη σειρά ανταλλακτικών για τις νέες σειρές αλλά και τις παλαιότερες (Easykleen, Superkleen, Ultrakleen, Dynamic ProX, Wave 300, Dolphin 2X2 κλπ) και τεχνικό προσωπικό εκπαιδευμένο στο εργοστάσιο παραγωγής.

Για περισσότερες πληροφορίες

Balkan General Services

ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ MAYTRONICS ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Τηλ: 210 5561467

Φαξ: 210 5541764

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Email: [email protected]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.