ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο «Crystal Symphony» κατέπλευσε στο Ναύπλιο (vid)

Το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο «Crystal Symphony» κατέπλευσε στο Ναύπλιο (vid)

Ανοικτά του Ναυπλίου κατέπλευσε την Μεγάλη Παρασκευή το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο «Crystal Symphony» της πολυβραβευμένης εταιρείας διαχείρισης κρουαζιερόπλοιων «Crystal Cruises».

Το κρουαζιερόπλοιο χωρητικότητας 922 επιβατών κατέφθασε στο Ναύπλιο νωρίς το πρωί προερχόμενο από την Σούδα της Κρήτης. Τόσο η εταιρεία, όσο και το εν λόγω κρουαζιερόπλοιο διακρίνονται συνεχώς για την πολυτέλεια και την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουν (επίπεδο παροχής υπηρεσιών φιλοξενίας 6 αστέρων) και βρίσκονται κάθε χρόνο στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας στην κατηγορία των μεσαίων/μεγάλων κρουαζιερόπλοιων.

Επιπλέον, οι επιβάτες που την προτιμούν είναι υψηλού οικονομικού επιπέδου και αυτό έχει αντίκτυπο και στα αναμενόμενα οφέλη για τους τουριστικούς προορισμούς προσέγγισης των κρουαζιερόπλοιών της. Η εταιρεία τα επόμενα χρόνια ενισχύει περαιτέρω τον στόλο της με την προσθήκη 3 νέων υπερπολυτελών κρουαζιερόπλοιων που η παράδοσή τους θα αρχίσει το 2017.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.