ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ρώσος μεγιστάνας στη Πάρο- Ενθουσιάστηκε με τη μαγειρική των κατοίκων του νησιού (φωτό)

Ρώσος μεγιστάνας στη Πάρο- Ενθουσιάστηκε με τη μαγειρική των κατοίκων του νησιού (φωτό)

Ο Victor Rashnikov, ο Ρώσος μεγιστάνας με περιουσία που ξεπερνά τα 3,5 δισεκατομμύρια δολάρια, δραστηριοποιείται στο χώρο των μετάλλων και της μεταλουργίας. Το γιώτ του «Ocean Victory» -το ένατο ακριβότερο στον κόσμο- με μήκος 140 μέτρα, έπιασε λιμάνι στο νησί της Πάρου. 

Άλλωστε, η Πάρος είναι από τους αγαπημένους προορισμούς του Ρώσου μεγιστάνα στο Αιγαίο.

Χθες το βράδυ, ο Rashnikov απόλαυσε ένα γεύμα στο εστιατόριο «Barbarossa» στο γραφικό λιμανάκι της Νάουσας.

             Το εστιατόριο Barbarossa στη Νάουσα Πάρου

Μάλιστα, ο Ρώσος μεγιστάνας ενθουσιάστηκε τόσο πολύ με το φαγητό που έστειλε δυο από τους σεφ του σκάφους του, να ζητήσουν πέντε συνταγές από τον σεφ του «Barbarossa», Ιωσήφ Συκιανάκη. 

Το ίδιο βράδυ ο Rahnikov δείπνησε στο «δίδυμο» εστιατόριο του «Barbarossa», το sushi restaurant Koo. Το Κοο που ξεκίνησε τη λειτουργία του φέτος και που είναι το μοναδικό αμιγώς sushi της Πάρου, είναι στελεχωμένο με 3 σεφ από τα εστιατόρια του Λονδίνου Shaka No Hana by Hakasan και από το πετυχημένο αθηναικό Freud Oriental.

«Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας sushi σε προσιτές τιμές», λέει ο σεφ Συκιανάκης αναφερόμενος στο νέο sushi restaurant.

Το γιωτ «Οcean Victory», διαθέτει 6 πισίνες, επτά ορόφους, σπα 300 τετραγωνικών μέτρων και μπορεί να φιλοξενήσει 36 καλεσμένους.

 Ο Victor Rashnikov

Το γιώτ Ocean Victory

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.