ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Για τα πανηγύρια: Επικό-βασανιστικό τσιφτετέλι «ρίχνει» το διαδίκτυο! (βίντεο)

Για τα πανηγύρια: Επικό-βασανιστικό τσιφτετέλι «ρίχνει» το διαδίκτυο! (βίντεο)

Καλοκαίρι στην Ελλάδα σημαίνει εκτός από αμέτρητες εξορμήσεις στη θάλασσα, και αμέτρητα πανηγύρια με ξέφρενους χορούς και τσιφτετέλι.

Το κολάι φυσικά στα πανηγύρια έχει πάρει εδώ και πολλά χρόνια η ελληνική επαρχία, όπου τους θερινούς μήνες δεν περιορίζονται μόνο στους παραδοσιακούς χορούς.

Όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο από το περίφημο πανηγύρι στα Σκουτερά Αιτωλοκαρνανίας, δύο κοπέλες «ξέφυγαν» λίγο με το ποτό και λίγο με το κέφι και τα «έδωσαν» όλα στο τσιφτετέλι.

Το συγκεκριμένο ντοκουμέντο όπως και πολλά άλλα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο από δεκάδες τσιφτετέλια νεαρών γυναικών, έχει ξεπεράσει τις ένα εκατ. Προβολές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε το βίντεο με τις δύο κοπέλες να χορεύουν αργά και… βασανιστικά:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.