ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

H Γουάντα Νάρα δεν κρύβει την αδυναμία της στα κεμπάπ – Δείτε γιατί είναι το αγαπημένο της φαγητό

Δείτε το βίντεο που ανάρτησε στο TikTok

H Γουάντα Νάρα δεν κρύβει την αδυναμία της στα κεμπάπ – Δείτε γιατί είναι το αγαπημένο της φαγητό

H Γουάντα Νάρα μαθαίνει όλο και περισσότερο τον πολιτισμό της Τουρκίας λόγω της μεταγραφής του συζύγου της Μάουρο Ικάρντι στην Γαλατά που εδρεύει στην Κωνσταντινούπολη.

Η Γουάντα Νάρα πέρασε τη μισή περσινή σεζόν στην Πόλη και την άλλη μισή στην πατρίδα της, την Αργεντινή, όπου παρουσίαζε το Master Chef.

Η επιχειρηματίας και μάνατζερ είναι αυτή την περίοδο στην Κωνσταντινούπολη μαζί με τα παιδιά της και είναι στα επίσημα του γηπέδου της Γαλατά σε κάθε παιχνίδι της ομάδας της Τουρκίας.

@wandaentiktok

Kebab 🥙

♬ Un Finde | CROSSOVER #2 – Big One & FMK & Ke personajes

Η αγαπημένη της συνήθεια όταν πηγαίνει στο γήπεδο είναι να τρώει κεμπάπ μέσα σε πίτα. Το λατρεύει. Μάλιστα τρώνε και τα παιδιά της και πρόσφατα κυκλοφόρησε και βίντεο να το απολαμβάνει και να εξηγεί τι ακριβώς τρώει.

«Λοιπόν, δεν μπορώ να σας εξηγήσω πόσο νόστιμο είναι αυτό το κεμπάπ στο γήπεδο. Στην Αργεντινή choripán, εδώ τρώνε κεμπάπ, απίστευτο» είπε μεταξύ άλλων για το κεμπάπ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Γουάντα Νάρα δείχνει να είναι απόλυτα ευχαριστημένη από τη ζωή στην Τουρκία και ετοιμάζει και ταινία με Τούρκο παραγωγό!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.