Η αντίδραση της Τέτας Καμπουρέλη

Ο Βασίλης Γκουρούσης, έπειτα από 14 μήνες παραμονής του στην φυλακή, αποφυλακίστηκε, γεγονός το οποίο δεν ήξεραν τα αγαπημένα του πρόσωπα, καθώς όπως αποκάλυψε ο ίδιος στην εκπομπή «Πρωινό», ήθελε να τους κάνει έκπληξη.

Να σημειωθεί πως ο θεατρικός παραγωγός είχε συλληφθεί από από τις αστυνομικές αρχές για το ριφιφί σε θυρίδες κοσμικών. Ο σύζυγος της Τέτας Καμπουρέλη δήλωνε επανειλημμένα πως είναι αθώος και πως του έχουν στήσει πλεκτάνη.

Μετά το αίτημα αποφυλάκισής του το οποίο έγινε αποδεκτό, νιώθει πλέον δικαιωμένος. Ο Βασίλης Γκουρούσης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 αποκάλυψε πως ο πρώτο πρόσωπο που επισκέφθηκε ήταν ο πατέρας του για να τον καθησυχάσει.

«Δικαιωμένος αισθάνομαι πρώτα από όλα. Δευτέρα πρωί αποφυλακίστηκα. Κανείς δεν ήρθε να με πάρει, έκανα έκπληξη σε όλους. Μόνο οι δικηγόροι μου το ήξεραν και τους είπα να μην πουν τίποτα. Γύρισα με το λεωφορείο. Πήγα στη μητέρα μου πρώτα γιατί ήξερα ότι είχε ο πατέρας μου μεγάλο πρόβλημα και ξύπναγε και κοιμόταν τόσο καιρό με μία φωτογραφία μου και πήγα στον πατέρα μου, καταλαβαίνεις ότι αυτή τη στιγμή δεν θα τη ξεχάσω ποτέ. Ήταν το κάτι άλλο. Είχα να τον δω 14 μήνες.

Σκεφτόμουν προχωράς βρίσκεσαι μπλεγμένος σε κάτι που δεν ξέρεις πώς έχει γίνει, τι έχει γίνει κτλ. Τα υπόλοιπα θα τα μάθετε στην πορεία παιδιά. Βεβαίως και έχω μιλήσει με την Τέτα, τι είμαστε ξένοι;»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως ήταν αναμενόμενο, πολλοί προσπάθησαν να αποσπάσουν αποκλειστικές δηλώσεις από την γνωστή αισθητικό, η ίδια όμως απέφυγε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση και μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» αρκέστηκε να πει: «Επειδή δέχομαι αρκετά τηλεφωνήματα θα ήθελα να κάνω την εξής δήλωση έχω εμπιστοσύνη στην Ελληνική δικαιοσύνη δεν θα ήθελα να απαντήσω ή να σχολιάσω τίποτα παραπάνω και παρακαλώ πολύ να σεβαστείτε. Αυτή μου την απόφαση φιλικά Τέτα Καμπουρέλη»