Μις Kόσμος: Η πιο «ακραία» αντίδραση από τη Μις Νιγηρία – Πανηγύρισε έξαλλα παρότι έχασε το στέμμα (φώτο -βίντεο)

Μις Kόσμος: Η πιο «ακραία» αντίδραση από τη Μις Νιγηρία – Πανηγύρισε έξαλλα παρότι έχασε το στέμμα (φώτο -βίντεο)

Τι και εάν η Μις Νιγηρία δεν κατάφερε να κερδίσει το στέμμα της Μις Κόσμος… Με την αντίδραση της που έγινε «viral» στα διαδικτυακά μέσα κατάφερε να «τραβήξει» όλα τα φώτα πάνω της.

Κατά την διάρκεια του τελευταίου γύρου του διαγωνισμού, μόνο τρεις διαγωνιζόμενες έμειναν στην σκηνή και περίμεναν να μάθουν ποια θα ήταν η επόμενη Μις Κόσμος. Στην σκηνή βρίσκονταν η Μις Νιγηρία, Νιεκάκι Ντάγκλας, η Μις Βραζιλία, Έλις Κοέλο και η Μις Τζαμάικα, Τόνι-Αν Σινγκ. Όταν ανακοινώθηκε το όνομα της νικήτριας, η Μις Νιγηρία ξέσπασε σε πανηγύρια και ζητωκραυγές. Η χαρά της ήταν τόσο μεγάλη που άρχισε να χορεύει επάνω στην σκηνή, προτού… αγκαλιάσει την γυναίκα που κατέκτησε τον τίτλο – την Μις Τζαμάικα.

Από την πλευρά της, η νικήτρια έδειχνε σοκαρισμένη από την ανακοίνωση και συγκλονισμένη με τον νέο της τίτλο, ενώ η Μις Βραζιλία της έκανε μια θερμή, συγχαρητήρια αγκαλιά. Ευτυχώς, όμως η Ντάγκλας – Μις Νιγηρία – είχε υπερβολικό ενθουσιασμό και για τις δύο. Και μπορεί να έχασε τον τίτλο, ωστόσο, ο ενθουσιασμός της ήταν τόσο ειλικρινής, που έδειξε να μην την νοιάζει καθόλου.

Viral η αντίδραση της στο διαδίκτυο: «Όλοι χρειαζόμαστε μια Μις Νιγηρία στην ζωή μας»
Φυσικά, η ειλικρινής αντίδραση της Μις Νιγηρία στην νίκη της φίλης της έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με πολλούς χρήστες του Twitter να μοιράζονται την γλυκιά στιγμή και άλλοι να βρίσκουν έμπνευση για την αναζήτηση ενός πραγματικού φίλου, όπως η Μις Νιγηρία.

«Όλοι μας χρειαζόμαστε μια Μις Νιγηρία στην ζωή μας… με τέτοια θετικότητα και υποστήριξη» έγραψε κάποιος αφότου είδε το συγκινητικό βίντεο. «Είθε οι φίλοι σας να ενθουσιάζονται τόσο με την επιτυχία σας όσο η Μις Νιγηρία» τόνισε ένας ακόμη.

«Δεν ξέρω τι ήταν καλύτερο, να βλέπω την Μις Νιγηρία να πανηγυρίζει την νίκη της Τζαμάικας ή το γνήσιο βλέμμα δυσπιστίας της Μις Τζαμάικα που κέρδισε» έγραψε κάποιος
«Συγκινήθηκα με την αντίδραση της Μις Νιγηρία. Μια γυναίκα που γιορτάζει την επιτυχία μιας άλλης γυναίκας με αυτό τον τρόπο. Βασίλισσα» πρόσθεσε ένας ακόμη με έναν άλλον να αναφέρει: «Δεν ξέρω τι ήταν καλύτερο, να βλέπω την Μις Νιγηρία να πανηγυρίζει την νίκη της Τζαμάικας ή το γνήσιο βλέμμα δυσπιστίας της Μις Τζαμάικα που κέρδισε». Τέλος, ένας άλλος τόνισε: «Θεέ μου, δώσε μου την χαρά να χαίρομαι με άλλους όπως η Μις Νιγηρία. Αμήν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/DrCEdmondson/status/1206295969001885697

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.