ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

MasterChef: «Τα πήρε» η Σπυριδούλα- «Ήθελε να πάει της Εύας ο κώ…ς στη Γαλλία» (βίντεο)

MasterChef: «Τα πήρε» η Σπυριδούλα-  «Ήθελε να πάει της Εύας ο κώ…ς στη Γαλλία» (βίντεο)

Η κόκκινη ομάδα του MasterChef έχασε στην δοκιμασία που έγινε στη Γαλλία και λίγο πριν την ασυλία, η Σπυριδούλα ήρθε σε έντονη αντιπαράθεση με την Εύα.

«Δεν νιώθει από συναισθήματα τριών μηνών. Εγώ ζω αλλιώς την ήττα εδώ. Εσύ που έχεις βγει, έχεις περάσει τέλεια και μετά από τρεις μήνες ξαναμπαίνεις και πας και Γαλλία έτσι γιατί ο Σταμάτης ήθελε να θυσιαστεί πολύ απλά. Να φύγει, να μην πάει Γαλλία. Δεν ήθελε ο Σταμάτης να πάει ο κώ…ς του στη Γαλλία. Ήθελε να πάει της Εύας ο κώ…ς στη Γαλλία», είπε η Σπυριδούλα.

Δείτε τι έγινε με την Σπυριδούλα και την Εύα…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.