ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

MasterChef: Ο άγνωστος καυγάς Μπέλλου – «Μπέλλαινας» – Τι δεν έδειξαν οι κάμερες;

MasterChef: Ο άγνωστος καυγάς Μπέλλου – «Μπέλλαινας» – Τι δεν έδειξαν οι κάμερες;

Έναν άγνωστο καβγά του ζευγαριού του «MasterChef 4», αποκάλυψε ο Δημήτρης Μπέλλος σε κάμερα εκπομπής.

Όπως τόνισε τσακώθηκαν σε μια ομαδική δοκιμασία, αφού της ύψωσε τη φωνή του και αυτό εξόργισε τη Μαρία.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Στη Φωλιά των Κου Κου” στο Star, ο Δημήτρης είπε ότι τσακώθηκαν σε μια ομαδική δοκιμασία, αφού της ύψωσε τη φωνή του και αυτό εξόργισε τη Μαρία.

“Είπα στη Μαρία δε θα μιλήσεις καθόλου και θα κάνεις ό,τι λέω. Με έκραζε λίγο στο τέλος, εφόσον κάναμε τη δουλειά. Της είπα ωραία τώρα εντάξει πες ό,τι θες. Για τα πάντα με μάλωσε. Τον τρόπο που δούλευα και τι της έλεγα να κάνει. Υπομονή, υπομονή και υπομονή. Είμαστε κλεισμένοι μέσα σε ένα σπίτι. Φαντάσου να μην έχεις υπομονή. Μαζί μαγειρεύουμε, μαζί είμαστε στο σπίτι. Οπότε δεν υπάρχει άλλη λύση”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Μπέλλος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την πλευρά της η Μαρία έδωσε τη δική της εξήγηση: “Έκανε το λάθος να μου υψώσει τον τόνο της φωνής του, εγώ δεν ανέχομαι να μου υψώνουν τον τόνο της φωνής. Πέρασε τελικά το δικό μου, όλα καλά”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.