ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

MasterChef: Δε τη γλιτώνει κανείς – Ο Σ.Κοντιζάς εντόπισε κόκκαλο στο πιάτο του Λ.Κουτσόπουλου (βίντεο)

MasterChef: Δε τη γλιτώνει κανείς – Ο Σ.Κοντιζάς εντόπισε κόκκαλο στο πιάτο του Λ.Κουτσόπουλου (βίντεο)

Στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef και συγκεκριμένα, στη δεύτερη φάση της Silver Award Week, ήταν η σειρά του σεφ Λεωνίδα Κουτσόπουλου και της ομάδας του να μαγειρέψουν.

Όταν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ολοκλήρωσε το πιάτο του ο Σωτήρης Κοντιζάς κατέβηκε από τον εξώστη για να το δοκιμάσει.

​Είναι γνωστό ότι εάν υπάρχει κάποιο κόκκαλο ο Σωτήρης Κοντιζάς θα το εντοπίσει. Από αυτή του την ικανότητα δεν γλίτωσε ούτε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Ο Δημήτρης Μπέλλος και ο Σταυρής μαγείρεψαν και έβαλαν τα δυνατά τους, ώστε ο καλύτερος εκ των δύο να περάσει κατευθείαν στον ημιτελικό. Την καλύτερη προσπάθεια είχε ο Δημήτρης Μπέλλος, ο οποίος πέρασε στον ημιτελικό και θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει τα 10.000 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.