ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ε.Τρυφίδου: «Θα εμφανιστώ με μπικίνι όταν φτάσω στο επιθυμητό αποτέλεσμα»

Ε.Τρυφίδου: «Θα εμφανιστώ με μπικίνι όταν φτάσω στο επιθυμητό αποτέλεσμα»

Η Ελεάνα Τρυφίδου μίλησε για την τεράστια αλλαγή στο σώμα της και την απώλεια των κιλών, ενώ τόνισε ότι όταν φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα θα εμφανιστεί ακόμη και με μπικίνι.

«Ξύπνησα ένα πρωί και δεν μπορούσα να περπατήσω. Έτσι ξεκίνησα. Έφτασα στο σημείο να λέω ότι δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου. Μεγαλώνοντας μια γυναίκα πρέπει να προσέχει ακόμα περισσότερο. Η αλήθεια είναι ότι και στις δυο καραντίνες έφαγα περισσότερο, περπάτησα αλλά έφαγα. Ήταν και μια δύσκολη περίοδος για μένα γιατί έχασα τη δουλειά μου, τον μπαμπά μου και είχαμε και καραντίνα. Πήρα πίσω πέντε κιλά, δεν είχα τη διάθεση να κάνω και διατροφή. Τώρα, όμως, ξεκίνησα πάλι να προσέχω γιατί τώρα είμαι έτοιμη» ανέφερε η δημοσιογράφος του Alpha.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σήμερα, με 35 κιλά λιγότερα, η Ελεάννα Τρυφίδου συνεχίζει την προσπάθειά της, καθώς επιθυμεί να χάσει είκοσι επιπλέον κιλά μέχρι να φτάσει στο επιθυμητό για την ίδια αποτέλεσμα. «Μου αρέσουν τα ωραία κορμιά, τα θαυμάζω, θα ήθελα να είμαι αδύνατη. Έχω ακούσει να λένε: “είμαι καλά με τον εαυτό μου”, όχι δεν είσαι καλά απλά ωραιοποιείς μια κατάσταση. Όταν φτάσω το στόχο μου θέλω να βάλω μπικίνι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.