ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Σχέδια για προσέλκυση επενδύσεων στο Λονδίνο από τον Ευκλείδη Τσακαλώτο

Σχέδια για προσέλκυση επενδύσεων στο Λονδίνο από τον Ευκλείδη Τσακαλώτο

Επίσκεψη στο Λονδίνο σχεδιάζει τις επόμενες ημέρες ο Ευκλείδης Τσακαλώτος με στόχο να συναντήσει υποψήφιους επενδυτές.

Σκέψεις για μετάβαση του Ευκλείδη Τσακαλώτου στο Λονδίνο τις επόμενες ημέρες κάνουν στην κυβέρνηση που θα ήθελαν να πραγματοποιηθεί ένα «road show» για την προσέλκυση επενδύσεων.

Ο κ. Τσακαλώτος, άριστος γνώστης της βρετανικής κουλτούρας και του τρόπου που λειτουργούν οι επενδυτές στο Λονδίνο, σχεδιάζει μια επίσκεψη με συναντήσεις, ομιλίες και ραντεβού με funds και υποψήφιους να προχωρήσουν σε επενδύσεις στην Ελλάδα.

Πριν από λίγο άλλωστε, μιλώντας στο υπουργικό συμβούλιο, ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε σήμα για την επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου.

«Πρέπει να αξιοποιήσουμε το «μομέντουμ» της οικονομίας, έτσι ώστε να εγγυηθούμε ότι η ανάπτυξη δεν θα αφορά τους λίγους αλλά τους πολλούς» είπε ο κ. Τσίπρας και πρόσθεσε: «Πρέπει να υποστηρίξουμε επενδυτικά σχέδια που αυξάνουν την απασχόληση. Η ανάκτηση της εργασίας, η δημιουργία σταθερών θέσεων εργασίας αποτελεί την κύρια, την απόλυτη προτεραιότητα αυτής της κυβέρνησης».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Στόχος δεν είναι η άνεργη ανάπτυξη» κωδικοποίησε τις ιδέες του ο πρωθυπουργός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.