ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Φόρος υγείας» σε αλάτι, ζάχαρη, αλκοόλ, καπνά! Για τα εμβόλια θα πληρώσει κανείς;

Ο.Ρεν: «Βραδεία η επανεκκίνηση της οικονομίας»

Ο.Ρεν: «Βραδεία η επανεκκίνηση της οικονομίας»

  Για βραδεία επανεκκίνηση της οικονομίας στην Ευρωζώνη το 2013, προειδοποίησε σήμερα από τη Μόσχα ο ευρωπαίος επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων Όλι Ρεν, επαναλαμβάνοντας πως υπάρχει η δυνατότητα να δοθεί περισσότερος χρόνος σε ορισμένες χώρες για να μειώσουν τα ελλείμματά τους.

  «Οι βραχυπρόθεσμες προοπτικές στην Ευρωζώνη βελτιώνονται, παρόλο που οι προβλέψεις δείχνουν πως η επανεκκίνηση της οικονομίας δεν θα γίνει παρά βραδέως στη διάρκεια αυτού του χρόνου», δήλωσε ο Ρεν στη διάρκεια διάσκεψης πριν από τη σύνοδο των υπουργών Οικονομικών του G20 στη ρωσική πρωτεύουσα.

  Σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν χθες στη δημοσιότητα, η οικονομική δραστηριότητα στην Ευρωζώνη υποχώρησε περισσότερο από το προβλεπόμενο το τέταρτο τρίμηνο του 2012. Συγκεκριμένα, το ΑΕΠ μειώθηκε κατά 0,6% σε σχέση με το τρίτο τρίμηνο στο σύνολο της νομισματικής ένωσης, κατά 0,6% στη Γερμανία και κατά 0,3% στη Γαλλία.

  «Αν η ανάπτυξη επιδεινώνεται με απροσδόκητο τρόπο, μπορεί να δοθεί σε μια χώρα περισσότερος χρόνος για να διορθώσει το έλλειμμά της», είπε ο ευρωπαίος επίτροπος και υπενθύμισε πως περισσότερος χρόνος δόθηκε πέρυσι στην Ισπανία, την Πορτογαλία και την Ελλάδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.