
Σε πλήρη ισχύ είναι εδώ και λίγες μέρες το εορταστικό ωράριο των εμπορικών καταστημάτων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Έτσι, αύριο Κυριακή (22/12), τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά για τους καταναλωτές από τις 11 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα.
Βάσει του εορταστικού ωραρίου την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου, αλλά και την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου τα μαγαζιά θα είναι ανοικτά από τις 11.00 έως και τις 18.00.
Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2020 προτείνεται, όπως παραδοσιακά και εθιμικά γίνεται, τα καταστήματα λιανικού εμπορίου να παραμείνουν κλειστά.
Αναλυτικά το προτεινόμενο ωράριο από τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών, έχει ως εξής:
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.