
Οδηγίες προς τους οπτικούς ενόψει του ανοίγματος των καταστημάτων τους την προσεχή Δευτέρα, έδωσε ο πανελλήνιος σύλλογος οπτικών, να μην αφήνουν τους πελάτες να δοκιμάζουν άσκοπα γυαλιά αλλά να επικεντρώνονται στο προϊόν που χρειάζονται.
Οι οδηγίες δόθηκαν σε σχετικό διαδικτυακό webinar στο οποίο συμμετείχαν μέλη του συλλόγου οπτικών και παράλληλα συζητήθηκαν διεξοδικά όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας που οφείλουν να λάβουν πριν βάλουν το κλειδί στη πόρτα και επαναλειτουργήσουν τα καταστήματα τους.
Επισημάνθηκε η χρήση αντισηπτικού υγρού, για τους ίδιους και τους πελάτες τους, η τήρηση της οδηγίας για την παρουσία αριθμού πελατών ανάλογα με τα τ.μ του εκάστοτε καταστήματος, χρήση μάσκας-γαντιών και η καλή απολύμανση των σκελετών στο τέλος κάθε μέρας. Είτε με πλύσιμο στο χέρι, χρησιμοποιώντας σαπούνι και νερό, είτε με συσκευή απολύμανσης σκελετών uv, με αντισηπτικά μαντηλάκια και εναλλακτικά τοποθέτηση των σκελετων σε ένα κουτί για 72 ώρες.
Δείτε το βίντεο:
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.