ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τζεφ Μπέζος: Δεν είναι πλέον ο πιο πλούσιος άνθρωπος στον πλανήτη

Τζεφ Μπέζος: Δεν είναι πλέον ο πιο πλούσιος άνθρωπος στον πλανήτη

Ο Τζεφ Μπέζος δεν είναι πλέον ο πλουσιότερος άνθρωπος του πλανήτη, καθώς ο Μπερνάρ Αρνό κατάφερε να τον υπερσκελίσει, έστω και για λίγο.

Η πτώση της μετοχής της Amazon κατά 0,7% και η ενίσχυση της μετοχής της LVMH κατά αντίστοιχο ποσοστό (σ.σ. 0,7%), πυροδότησαν αλλαγές στην κορυφή της λίστας των πλουσιότερων ανθρώπων του πλανήτη.

Άλλωστε, μόνο την Παρασκευή, ο Γάλλος μεγιστάνας κέρδισε 1,9 δισ. δολάρια, γεγονός το οποίο του χάρισε την «πρωτιά», με συνολική περιουσία 117 δισ. δολάρια.

Αντίθετα, ο ιδρυτής της Amazon απώλεσε περίπου 760 εκατ. δολάρια, με αποτέλεσμα η περιουσία του να περιοριστεί στα 115,6 δισ. δολάρια.

Πάντως, η εναλλαγή της «κορυφής» μεταξύ Αρνό και Μπέζος είναι αρκετά συχνό φαινόμενο, καθώς η αξία της περιουσίας τους αποκλίνει μόλις κατά 2 δισ. δολάρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την πλευρά του, ο Μπιλ Γκέιτς, ιδρυτής της Microsoft, ανέκτησε την τρίτη θέση στη λίστα των πλουσιότερων ανθρώπων του πλανήτη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.