ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τουρκικό εμπορικό πλοίο απέπλευσε από το λιμάνι της Μαριούπολης

Έπειτα από συνομιλίες για τα σιτηρά στη Ρωσία

Τουρκικό εμπορικό πλοίο απέπλευσε από το λιμάνι της Μαριούπολης

Ένα τουρκικό εμπορικό πλοίο απέπλευσε, σήμερα Τετάρτη, από τη Μαριούπολη έπειτα από συνομιλίες για τα δημητριακά στη Ρωσία.

Συγκεκριμένα, ένα τουρκικό εμπορικό πλοίο απέπλευσε σήμερα, Τετάρτη, από το ουκρανικό λιμάνι της Μαριούπολης έπειτα από συνομιλίες ανάμεσα σε αντιπροσωπείες της Τουρκίας και της Ρωσίας στη Μόσχα σχετικά με τα σιτηρά που είναι αποκλεισμένα στην Ουκρανία εξαιτίας της ρωσικής στρατιωτικής επίθεσης, ανακοίνωσε το τουρκικό υπουργείο Άμυνας.

Το τουρκικό πλοίο περίμενε το «πράσινο φως» στη Μαριούπολη

«Μερικές ώρες μόνο μετά το τέλος της μακράς συνεδρίασης, το τουρκικό φορτηγό (Azov Concord), που περίμενε εδώ και μέρες, αναχώρησε από το ουκρανικό λιμάνι», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το υπουργείο. Πρόκειται «για το πρώτο ξένο πλοίο που αναχωρεί από το ουκρανικό λιμάνι της Μαριούπολης», το οποίο έπεσε το Μάιο στα χέρια των Ρώσων, προστίθεται στην ανακοίνωση.

Μια τετραμερής συνάντηση, με αντιπροσώπους των Ηνωμένων Εθνών, της Ρωσίας και της Ουκρανίας, θα πραγματοποιηθεί μέσα στις «προσεχείς εβδομάδες» στην Τουρκία για να οργανωθεί η μεταφορά σιτηρών μέσω της Μαύρης Θάλασσας, διευκρίνισε η Άγκυρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εξάλλου, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε επίσης πως η Ρωσία και η Τουρκία συμφώνησαν να συνεχίσουν να συζητούν σχετικά με τη δημιουργία ενός διαδρόμου ασφαλούς διέλευσης στη Μαύρη Θάλασσα για την εξαγωγή σιτηρών από την Ουκρανία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.