ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ανεξέλεγκτες οι τιμές των ενοικίων – Πόσο αυξήθηκαν σε τέσσερις περιοχές

Νέες αυξήσεις μετά το μετρό

Ανεξέλεγκτες οι τιμές των ενοικίων – Πόσο αυξήθηκαν σε τέσσερις περιοχές

Ανεξέλεγκτες είναι οι τιμές των ενοικίων στην Αθήνα με αποτέλεσμα η εύρεση κατοικίας να γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε τηλεοπτική εκπομπή, για ένα σπίτι 50 τετραγωνικών μέτρων στο Παγκράτι το 2023, η μέση τιμή ζήτησης ήταν στα 600 ευρώ, ωστόσο το 2024, καταγράφηκε αύξηση 55 ευρώ, φτάνοντας τα 655!

Στους Αμπελόκηπους, αντίστοιχα, το 2023 η μέση τιμή για ένα ακίνητο άγγιζε τα 554 ευρώ, ενώ φέτος ανέρχεται στα 582, καταγράφοντας αύξηση των 28 ευρώ.

Ακολούθως, στην Κυψέλη η τιμή πέρυσι έφτανε τα 437 ευρώ, και μέσα στο 2024 παρατηρήθηκαν αυξήσεις της τάξης των 6,75 ευρώ για ακίνητο 55 τετραγωνικών μέτρων, αγγίζοντας έτσι τη συνολική τιμή των 444 ευρώ.

Στη Γλυφάδα, η τιμή ενός ακινήτου προς μίσθωση το 2023 έφτανε τα 775 ευρώ, ενώ φέτος παρατηρήθηκε αύξηση 81 ευρώ με το ποσό να ανεβαίνει στα 856 ευρώ…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως τονίζεται στην εκπομπή, για την Κυψέλη και στα Εξάρχεια η τιμή των ενοικίων αναμένεται να αυξηθεί κατακόρυφα λόγω του μετρό, ενώ στα νότια προάστια οι τιμές είναι απλησίαστες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.