ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Δείτε πότε θα καταβληθούν οι συντάξεις Απριλίου – Ποιοι θα λάβουν λεφτά πριν την 25η Μαρτίου

Οι ημερομηνίες καταβολής ανά Ταμείο

Δείτε πότε θα καταβληθούν οι συντάξεις Απριλίου – Ποιοι θα λάβουν λεφτά πριν την 25η Μαρτίου

Αντίστροφα πλέον μετρά ο χρόνος για την καταβολή των συντάξεων Απριλίου στους δικαιούχους, με τους πρώτους συνταξιούχους να λαμβάνουν λεφτά πριν την 25η Μαρτίου.

Οι πληρωμές συντάξεων του Απριλίου διαμορφώνονται ως εξής:

Τρίτη 26/3 (ΑΤΜ απόγευμα 22/3)

Κύριες: ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΕΤΑΑ & συντάξεις από 1/1/2017 και μετά

Επικουρικές: ιδιωτικού τομέα

Πέμπτη 28/3 (ΑΤΜ απόγευμα 27/3)

Κύριες:

ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, Τράπεζες, ΟΤΕ, ΔΕΗ,

ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ, ΤΣΠ-ΗΣΑΠ),

ΝΑΤ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ

Πέμπτη 28/3 (ΑΤΜ απόγευμα 27/3)

Δημόσιο: κύριες & επικουρικές

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, το προσεχές διάστημα κατατίθεται στη Βουλή η διάταξη για την αυτόματη συμπλήρωση και υποβολή της φορολογικής δήλωσης για περίπου 1 εκατ. μισθωτούς και συνταξιούχους, οι οποίοι το 2023 απέκτησαν εισοδήματα αποκλειστικά από μισθούς και συντάξεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.