ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΔΥΠΑ: Νέο πρόγραμμα για ανέργους με επίδομα 1.000 ευρώ

Ποιοι είναι οι δικαιούχοι

ΔΥΠΑ: Νέο πρόγραμμα για ανέργους με επίδομα 1.000 ευρώ

Έρχεται νέο πρόγραμμα από την ΔΥΠΑ, για 50.000 άνεργους με επίδομα 1.000 ευρώ.

Πιο αναλυτικά, πρόκειται για πρόγραμμα που θα αφορά την αναβάθμιση δεξιοτήτων και επανακατάρτιση για 50.000 ανέργους. Η ΔΥΠΑ θα δώσει επίδομα ύψους 1.000 ευρώ σε όσους ολοκληρώσουν το πρόγραμμα που θα αφορά πράσινες δεξιότητες.

Το εκπαιδευτικό επίδομα ανέρχεται σε 5 ευρώ ανά ώρα, όπως και την προηγούμενη φορά, χωρίς να περιλαμβάνονται οι ασφαλιστικές εισφορές, ενώ θα τα λάβουν μόνο όσοι συμπληρώσουν και τις 200 ώρες κατάταρτισης. Βασική προϋπόθεση η επιτυχία και στις εξετάσεις πιστοποίησης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί υβριδικά και δια ζώσης και εξ αποστάσεως, ενώ οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται τον Απρίλιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.