ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η ακρίβεια «ροκανίζει» το εισόδημα των καταναλωτών: Τα προϊόντα που σταμάτησαν να αγοράζουν (βίντεο)

Άνοδο στην κατανάλωση παρουσιάζει το λάδι, καθώς οι καταναλωτές φοβούνται ότι η τιμή του θα ανέβει και άλλο

Η ακρίβεια «ροκανίζει» το εισόδημα των καταναλωτών: Τα προϊόντα που σταμάτησαν να αγοράζουν (βίντεο)

«Πονοκέφαλο» αποτελούν πλέον τα ψώνια στο σούπερ μάρκετ για χιλιάδες νοικοκυριά, καθώς αρκετοί είναι εκείνοι οι οποίοι σταμάτησαν να προμηθεύονται προϊόντα λόγω της ακρίβειας που «ροκανίζει» το εισόδημά τους.

Οι καταναλωτές σε μια προσπάθεια να μετριάσουν κάπως τα έξοδά τους μετράνε ακόμα και τα γραμμάρια των προϊόντων, ενώ έχουν αλλάξει ακόμα και διατροφικές συνήθειες χρόνων, μη έχοντας πλέον την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν ορισμένα προϊόντα.

Τι σταμάτησαν να αγοράζουν οι Έλληνες

Σύμφωνα με έρευνα σε μεγάλα σούπερ μάρκετ, οι πολίτες έχουν μειώσει δραματικά την κατανάλωση των τυροκομικών, των γαλακτοκομικών, των αλλαντικών, των ειδών αρτοζαχαροπλαστικής αλλά τα καταψυγμένα.

Την ίδια ώρα στάσιμη είναι η κατανάλωση του φρέσκου κρέατος ενώ άνοδο στην κατανάλωση παρουσιάζει το λάδι (καθώς οι καταναλωτές φοβούνται ότι η τιμή του «πράσινου χρυσού» θα ανέβει και άλλο), όπως και τα μακαρόνια , το ρύζι, τα μανάβικα εισαγωγής, τα όσπρια και τα ψαρικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.