ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Καθαρά Δευτέρα: Ποια μαγαζιά είναι ανοιχτά σήμερα -Το ωράριο λειτουργίας

Πώς θα λειτουργήσουν Βαρβάκειος και Ρέντης

Καθαρά Δευτέρα: Ποια μαγαζιά είναι ανοιχτά σήμερα -Το ωράριο λειτουργίας

Ανοιχτά θα είναι κάποια σούπερ μάρκετ σήμερα και ειδικό ωράριο λειτουργείας.

Ανοιχτά θα παραμείνει σήμερα η Βαρβάκειος Αγορά για τους καταναλωτές καθώς και η Αγορά του Καταναλωτή στου Ρέντη.

Η Βαρβάκειος Αγορά θα λειτουργήσει μέχρι και το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας για θαλασσινά και χαλβάδες ενώ τα καταστήματα στην Αγορά του Καταναλωτή στου Ρέντη θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας.

Λειτουργούν σήμερα οι λαϊκές αγορές για το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας καθώς και οι φούρνοι για την παραδοσιακή λαγάνα.

Αρκετά είναι τα σούπερ μάρκετ που ανοίγουν σήμερα την Καθαρά Δευτέρα. Ειδικότερα, τα σούπερ μάρκετ που θα είναι ανοιχτά την Καθαρά Δευτέρα θα ανοίξουν στις 08:00 και θα κλείσουν στις 14:00.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ωράριο των σούπερ μάρκετ σήμερα Καθαρά Δευτέρα

  • LIDL 08:00-14:00
  • «Κρητικός» 09:00-14:00
  • My Market σε πολλές περιοχές (δείτε εδώ) 08:00-14:00
  • ΑΒ Βασιλόπουλος του αεροδρομίου στα Σπάτα, 07:00-23:00 και στη Σαντορίνη 08:00-15:00
  • Market in 08:00-14:00
  • Τα περισσότερα ΟΚ! Markets από 8:00 έως 23:00
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.