ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Ευρώπη θα «βυθιστεί» σε πολύ χειρότερη ύφεση από τις ΗΠΑ προειδοποιούν αναλυτές της Pimco

Χειρότερη η επερχόμενη ύφεση στην Ευρώπη σε σχέση με τις ΗΠΑ

Η Ευρώπη θα «βυθιστεί» σε πολύ χειρότερη ύφεση από τις ΗΠΑ προειδοποιούν αναλυτές της Pimco

Η Ευρώπη αναμένεται να «βυθιστεί» σε πολύ χειρότερη οικονομική ύφεση από τις ΗΠΑ, προειδοποιούν οι αναλυτές της Pimco Τζιν Φρίντα και Τίφανι Γουάιλντινγκ.

Παράλληλα, η βρετανική οικονομία βρίσκεται κι αυτή σε πολύ δύσκολη κατάσταση δεδομένων των εμπορικών σχέσεών της με την ηπειρωτική Ευρώπη και την εξάρτησή της από τις εισαγωγές ενέργειας.

Τα επιτόκια, όπως τονίζουν οι αναλυτές τόσο της ΕΚΤ όσο και της ΒοΕ, αναμένεται να καταλήξουν πολύ υψηλότερα από το αναμενόμενο.

Οι Τζιν Φρίντα και Τίφανι Γουάιλντινγκ τονίζουν ότι στο συμπέρασμα αυτό έχουν καταλήξει και οι αγορές.

Σύμφωνα με τους αναλυτές, το πιο ενδιαφέρον φαινόμενο είναι πως η ΕΚΤ και η ΒοΕ, δύο κεντρικές τράπεζες που ιστορικά ακολουθούσαν χαλαρή νομισματική πολιτική, τώρα πια αναγκάζονται να προχωρήσουν σε πολύ δραστικότερες κινήσεις σε σχέση με τη Fed.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε αντίθεση, όμως, με τις ΗΠΑ η νομισματική πολιτική της Ευρωζώνης και του Ηνωμένου Βασιλείου παραμένει επεκτατική.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.