ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κρήτη: Έκοψαν το ρεύμα σε φοιτήτρια που αδυνατούσε να πληρώσει λογαριασμό ύψους 315 ευρώ

«Ακόμα και αυτά τα 100 ευρώ δυσκολεύεται να τα δώσει ένας φοιτητής ο οποίος βρίσκεται μακριά από το σπίτι του»

Κρήτη: Έκοψαν το ρεύμα σε φοιτήτρια που αδυνατούσε να πληρώσει λογαριασμό ύψους 315 ευρώ

Δεκάδες είναι τα μέλη του Σωματείου Επισιτισμού και Τουρισμού Χανίων και φοιτητές του Πολυτεχνείου Κρήτης που βρέθηκαν χθες το πρωί έξω από τα γραφεία του ΔΕΔΔΗΕ στα Χανιά, απαιτώντας να επανασυνδεθεί το ρεύμα στο σπίτι μιας 24χρονης φοιτήτριας και εργαζόμενης στην εστίαση, το οποίο κόπηκε, καθώς αδυνατούσε να πληρώσει έναν λογαριασμό ύψους 315 ευρώ.

Εκεί ενημερώθηκαν πως, από τη στιγμή που ο πάροχος ρεύματος ζήτησε τη διακοπή της ηλεκτροδότησης, ο ΔΕΔΔΗΕ δεν μπορεί να κάνει κάτι και θα έπρεπε να επικοινωνήσουν με την εταιρία.

Σε επικοινωνία που είχε ο πρόεδρος του Σωματείου Επισιτισμού Σήφης Αποστολάκης με τον πάροχο πρότεινε να υπάρξει διακανονισμός σε τρεις δόσεις των 100 ευρώ η καθεμία.

«Ακόμα και αυτά τα 100 ευρώ δυσκολεύεται να τα δώσει ένας φοιτητής ο οποίος βρίσκεται μακριά από το σπίτι του και πρέπει να πληρώσει τα πάντα σε αυξημένες τιμές. Δεν μιλάμε για ανθρώπους που κάνουν τη ζωή τους εδώ, αλλά για νέα παιδιά που έχουν έρθει να σπουδάσουν και να παλέψουν τη ζωή τους» ανέφερε ο κ. Αποστολάκης.

«Ο καθένας από εμάς θα μπορούσε να βρίσκεται στη θέση της κοπέλας. Δεν είναι μόνο το ρεύμα. Είναι οι ανατιμήσεις, το σούπερ μάρκετ, τα νοίκια, είναι διάφοροι παράγοντες. Σε αυτή την κατάσταση φαίνεται πως η κυβέρνηση είναι μακριά από τις ανάγκες μας» δήλωσε και ο Κώστας Αποστόλου, μέλος του Δ.Σ. Ενιαίου Συλλόγου Φοιτητών και Εστιών Πολυτεχνείου Κρήτης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.