ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Παρέμβαση Μαρκ Ζούκερμπεργκ: «Ετοιμαστείτε για βαθιά πτώση στην οικονομία»

Ανακοίνωσε λιγότερες προσλήψεις κατά 30% στις επιχειρήσεις της Meta

Παρέμβαση Μαρκ Ζούκερμπεργκ: «Ετοιμαστείτε για βαθιά πτώση στην οικονομία»

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ προειδοποίησε πως άπαντες πρέπει να ετοιμαστούν για «βαθιά πτώση στην οικονομία»!

Ανακοίνωσε μάλιστα λιγότερες προσλήψεις κατά 30% στις επιχειρήσεις της Meta (Facebook, Instagram, Whatsapp).

Η Meta μείωσε το στόχο της για την πρόσληψη μηχανικών το 2022 κατά περίπου 6.000-7.000 σε σχέση με τον αρχικό προγραμματισμό της πρόσληψης περίπου 10.000 νέων μηχανικών υπολογιστών, σύμφωνα με τα όσα είπε ο Ζούκερμπεργκ.

Επιπρόσθετα με τη μείωση των προσλήψεων, όπως είπε ο Ζούκερμπεργκ, η Meta θα αφήσει κενές συγκεκριμένες θέσεις.

Η Meta θα “πρέπει να αξιολογήσει πιο δραστικά τις προτεραιότητές της” και να λειτουργεί με “πιο μικρές, πιο αποτελεσματικές και λιγότερο απαιτητικές ομάδες στελεχών,” έγραψε στο ίδιο εσωτερικό σημείωμα ο υπεύθυνος ανάπτυξης προϊόντων και υπηρεσιών Κρις Κοξ, το οποίο εμφανίστηκε στην συγκέντρωση του προσωπικού.

Θέλω να επισημάνω ότι διανύουμε δύσκολους καιρούς εδώ και ότι οι αντίθετοι άνεμοι είναι ισχυροί. Είναι αναγκαίο να επιχειρούμε άψογα σε ένα περιβάλλον χαμηλότερης οικονομικής ανάπτυξης, όπου οι ομάδες δεν θα πρέπει να περιμένουν μεγάλες εισροές νέων μηχανικών, αλλά προϋπολογισμών,” έγραψε ο Κοξ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το εσωτερικό αυτό σημείωμα “είχε ως στόχο να διαμορφώσει ένα περιβάλλον αναφορικά με όσα η εταιρία έχει ανακοινώσει δημόσια για τα κέρδη της, σχετικά με τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει, αλλά και τις ευκαιρίες που έχουμε, αναφορικά με τα μεγαλύτερα πεδία δράσης για την αντιμετώπιση της κατάστασης,” ανέφερε σε μία δήλωσή του, ένας εκπρόσωπος της Meta.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.