ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πρόεδρος Παγκόσμιας Τράπεζας: «Οι ελλείψεις τροφίμων ενδέχεται να κρατήσουν πολλά χρόνια»!

«Μαύρα μαντάτα»

Πρόεδρος Παγκόσμιας Τράπεζας: «Οι ελλείψεις τροφίμων ενδέχεται να κρατήσουν πολλά χρόνια»!
O David Malpass, ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Τράπεζας, δήλωσε ότι ο πληθωρισμός θα κρατήσει τουλάχιστον για δύο χρόνια αλλά οι ελλείψεις τροφίμων και καλλιεργειών ενδέχεται να κρατήσουν πολλά χρόνια!
Έκανε ιδιαίτερη μνεία στην έλλειψη λιπασμάτων καθώς η Ρωσία είναι η μεγαλύτερη παραγωγός χώρα στον κόσμο.
Πολλοί επιμένουν να κοιτούν την οικονομική διάσταση και να αγνοούν το ζήτημα των τροφίμων το οποίο εν τέλει είναι και πολύ σημαντικότερο.
Τα λεφτά δεν τρώγονται…

«Είναι μια απότομη επιβράδυνση συμπεριλαμβανομένης ακόμη και της Κίνας, οπότε είδαμε την παγκόσμια ανάπτυξη να πέφτει στο μισό από τον Ιανουάριο, όσον αφορά την ανάπτυξη του ΑΕΠ, αλλά υπάρχουν επίσης ελλείψεις, υπάρχει πληθωρισμός.

Δεν είναι μόνο οι ΗΠΑ, είναι κι άλλες πλούσιες χώρες

Ο Covid προκάλεσε την βαθύτερη παγκόσμια ύφεση από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Τώρα η παγκόσμια οικονομία βρίσκεται σε κίνδυνο εξαιτίας αυτής της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία.

Η παγκόσμια ύφεση είναι αναπόφευκτη. Ειδικά σε ορισμένες χώρες!

Πολύς αγροτικός κόσμος κλείνει λόγω έλλειψης λιπασμάτων, και μετά αυτές οι ελλείψεις καλλιεργειών θα διαρκέσουν για πολλά χρόνια.

Θα πάρει χρόνο για να κατέβει ο πληθωρισμός, αλλά και πάλι αυτό εξαρτάται από το ποιες είναι οι προβλέψεις σας για τις τιμές του πετρελαίου για τις τιμές του φυσικού αερίου για τα λιπάσματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θα πάρει μήνες και μήνες και ίσως δύο χρόνια για να μειωθεί ο πληθωρισμός».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.