ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Χρηματιστήριο Αθηνών: Έκλεισε με μικρά κέρδη παρά τις πιέσεις

Ο Γενικός Δείκτης ολοκλήρωσε τις συναλλαγές με μικρή άνοδο (+0,13%), στις 894,37 μονάδες

Χρηματιστήριο Αθηνών: Έκλεισε με μικρά κέρδη παρά τις πιέσεις

Ο Γενικός Δείκτης στο Χρηματιστήριο της Αθήνας ολοκλήρωσε τις συναλλαγές με μικρή άνοδο (+0,13%), στις 894,37 μονάδες έπειτα από μια συνεδρίαση όπου κυριάρχησαν οι κινήσεις κατοχύρωσης κερδών και οι εναλλαγές στο πρόσημο των κυριότερων δεικτών.

Την αγορά κράτησαν οι μετοχές του FTSE 25 (+0,12%), παρά τις πιέσεις σε Πειραιώς (-2,13%), Βιοχάλκο (-2,08%) και Alpha Bank (-1,45%), σε αντίθεση με τον τραπεζικό δείκτη (-0,54%) και τον FTSE Mid Cap (-0,04%).

Για άλλη μια συνεδρίαση ξεχώρισε η σημαντική άνοδος της Τράπεζας Αττικής που κλείδωσε στο limit up.

Τον μεγαλύτερο όγκο συναλλαγών κατέγραψαν η Alpha Bank και η Eurobank διακινώντας 16.196.664 και 3.348.995 μετοχές, αντιστοίχως.

Τη μεγαλύτερη αξία συναλλαγών σημείωσαν η Alpha Bank με 15,75 εκατ. ευρώ και ακολούθησαν o OTE με 6,44 εκατ. ευρώ και η Μυτιληναίος με 4,49 εκατ. ευρώ.

Ανοδικά ολοκλήρωσαν τη συνεδρίαση 38 μετοχές, 56 σημείωσαν απώλειες και 71 παρέμειναν αμετάβλητες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο τζίρος των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 55,2 εκατ. ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.