ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ισχυρός σεισμός στο Τατζικιστάν – Πέντε νεκροί ο τραγικός απολογισμός

Ισχυρός σεισμός στο Τατζικιστάν – Πέντε νεκροί ο τραγικός απολογισμός

Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε στο βόρειο Τατζικιστάν, σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο.

Το επίκεντρο του σεισμού, που σημειώθηκε στις 07:14 τοπική ώρα (05:14 ώρα Ελλάδος) εντοπίστηκε 165 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Ντουσαμπέ. Πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ανακοίνωσε η υπηρεσία Τύπου της επιτροπής αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων της χώρας.

Σύμφωνα με το κυβερνητικό πρακτορείο ειδήσεων Khovar, το οποίο επικαλέστηκε την ακαδημία επιστημών της χώρας, ο σεισμός ήταν μεγέθους 5,9 βαθμών και το εστιακό του βάθος υπολογίστηκε στα 10 χιλιόμετρα.

Η επιτροπή αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων διευκρίνισε ότι οι άνθρωποι που έχασαν τη ζωή τους ήταν κάτοικοι χωριού της περιοχής Τατζικαμπάντ. “Σπίτια και το δίκτυο ηλεκτροδότησης υπέστησαν εν μέρει ζημιές” σε τρία χωριά αυτής της περιοχής, η οποία βρίσκεται σε απόσταση 220 χιλιομέτρων ανατολικά της Ντουσαμπέ.

Ο πρόεδρος του Τατζικιστάν Ιμομάλι Ραχμόν έδωσε εντολή για την σύσταση επιτροπής έρευνας υπό την ηγεσία του πρωθυπουργού, διευκρινίζουν ρωσικά μέσα ενημέρωσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.