ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο καρχαρίας που προκάλεσε αίσθηση στη Βρετανία [φωτο]

Ο καρχαρίας που προκάλεσε αίσθηση στη Βρετανία [φωτο]

Ένας καρχαρίας μήκους δυο μέτρων πιάστηκε κοντά σε μια από τις δημοφιλέστερες παραλίες της Βρετανίας. Ένας ντόπιος ψαράς «τσίμπησε» τον εν λόγω καρχαρία-συγγενεύει με τον λευκό καρχαρία-, περίπου 200 μέτρα μακριά από την παραλία Chesil, στο Dorset. Φυσικά μια τέτοια ψαριά δε θα μπορούσε να μείνει απαρατήρητη από τουρίστες και ντόπιους οι οποίοι έσπευσαν να δουν από κοντά τον καρχαρία που βρισκόταν «ξαπλωμένος» στα βότσαλα.

«Ψαρεύω σε αυτά τα νερά, από τότε που είμαι 16 ετών. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο, τόσο κοντά στις ακτές», δήλωσε ο 39χρονος ψαράς, Jan Davey στα δίχτυα του οποίου πιάστηκε ο εν λόγω θηρευτής.

Το συγκεκριμένο είδος καρχαρία, συνήθως κολυμπά στα 10 μίλια από την ακτή. Πάντως, αν και είναι παράνομη η αλιεία των συγκεκριμένων καρχαριών (είναι η περίοδος αναπαραγωγής τους), ο Davey ανέφερε ότι αγνοούσε το είδος αυτό και ότι το ψάρι ήταν ήδη νεκρό όταν το τράβηξε στη βάρκα του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
sadal1sadal2sadal3
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.