ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το γεράκι του Συντάγματος – Τί έκανε το αγέρωχο αρπακτικό στο κέντρο της Αθήνας (φώτο)

Το γεράκι του Συντάγματος – Τί έκανε το αγέρωχο αρπακτικό στο κέντρο της Αθήνας (φώτο)

Λευκό και καφέ, αγέρωχο και… φιλικό. Ενα γεράκι βρέθηκε στην πλατεία Συντάγματος και τράβηξε, όπως ήταν λογικό, όλα τα βλέμματα.

Το γεράκι δεν έφτασε μόνο του στο κέντρο της Αθήνας, αλλά για χάρη της εθνικής γιορτής του Κατάρ. Η πρεσβεία της χώρας στην Αθήνα διοργάνωσε εκδηλώσεις στην πλατεία Συντάγματος, φέρνοντας λίγη μαγεία ανατολής στην πρωτεύουσα.

Μια μεγάλη τέντα της ερήμου στρωμένη με χαλιά και μαξιλάρια, περίμενε τους περαστικούς να καθίσουν και να πιουν κέρασμα τσάι ή καφέ με κάρδαμο και χουρμάδες ακούγοντας παραδοσιακή μουσική.

Ολοι, ωστόσο, δεν μπορούσαν να πάρουν τα μάτια τους από το εκπαιδευμένο για κυνήγι θηλυκό γεράκι, που με την βοήθεια του γερακάρη του. Οσοι ήθελαν μπορούσαν να το χαϊδέψουν, ενώ τα smartphones πήραν φωτιά για μια φωτογραφία ή selfie μαζί του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.