Ο «φονιάς του νερού»: Το μυστηριώδες και τρομακτικό πλάσμα που αναστάτωσε τη λίμνη (φώτο)

Ο «φονιάς του νερού»: Το μυστηριώδες και τρομακτικό πλάσμα που αναστάτωσε τη λίμνη (φώτο)

Έκπληκτοι έμειναν οι κάτοικοι κινεζικής πόλης όταν εντόπισαν μέσα στη λίμνη ένα μυστηριώδες πλάσμα που το μισό μοιάζει με χελώνα και το μισό με φίδι

Το πλάσμα αυτό ταυτοποιήθηκε ως είδος αλιγάτορα που ζει στη Βόρεια και Κεντρική Αμερική.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο αλιγάτορας βρέθηκε στις 9 Φεβρουαρίου σε λίμνη στο πάρκο της Γκουανγκζού. Υπολογίζεται ότι το μήκος του ήταν στα δύο μέτρα.

Ψαράδες όταν είδαν τις φωτογραφίες του κατάλαβαν ότι πρόκειται για ένα είδος αλιγάτορα. Oι αρμόδιοι τοποθέτησαν προειδοποιητικές πινακίδες για να μην κολυμπά το κοινό στη λίμνη.

Αμέσως το νέο της λίμνης έγινε viral ενώ τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης χαρακτήρισαν τον αλιγάτορα ως «ο φονιάς του νερού» και «άγριο». Σύμφωνα με τη Daily Mail, οι δημοσιογράφοι επίσης ανησύχησαν ότι θα μπορούσε να καταστρέψει το οικοσύστημα στη λίμνη «τρώγοντας κάθε ζωντανό πλάσμα».

Ο αλιγάτορας πιάστηκε σήμερα Δευτέρα, έπειτα από τετράωρη επιχείρηση. Τελικά ήταν μόλις 1,2 μέτρα ενώ μαζί του έπιασαν ακόμη έναν περίπου 900 εκατοστών. Εικάζεται ότι έφθασαν στην κινεζική λίμνη από τον ποταμό Περλ όταν είχαν ξεχάσει μία πύλη ανοιχτή το 2013.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.