ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τα ρέστα από το ζωολογικό κήπο ζητά η «έξυπνη» που ήθελε να βγάλει φωτογραφία με τζάγκουαρ (βίντεο)

Τα ρέστα από το ζωολογικό κήπο ζητά η «έξυπνη» που ήθελε να βγάλει φωτογραφία με τζάγκουαρ (βίντεο)

Τα ρέστα από τους υπευθύνους του ζωολογικού κήπου στην Αριζόνα ζητά η 30χρονη γυναίκα που πήδηξε στο κλουβί του τζάγκουαρ για να βγάλει selfie με αποτέλεσμα να δεχθεί επίθεση από το ζώο και να τραυματιστεί στο χέρι.

Η Λιάν, όπως είναι το όνομα της 30χρονης, μίλησε στο CBS και υποστήριξε ότι αν και πήρε το μάθημά της εντούτοις «ο ζωολογικός κήπος θα έπρεπε να εξετάσει να βάλει πιο πίσω τον φράχτη».

Η ίδια υποστήριξε ότι το ατύχημα συνέβη όταν είδε το τζάγκουαρ να βρίσκεται κοντά στα κάγκελα. Τότε έσκυψε πάνω από το προσταευτικό τοιχίο για να βάλει τη φωτογραφική της μηχανή πολύ κοντά στο ζώο το οποίο τη χτύπησε με τα νύχια του.

«Έκανα λάθος που έσκυψα πάνω από το τοιχίο αλλά πιστεύω ότι ο ζωολογικός κήπος θα έπρεπε να εξετάσει το ενδεχόμενο να βάλει πιο πίσω τον φράχτη» δήλωσε η Λιάν.

«Δεν το περίμενα ποτέ αυτό. Πιστεύω ότι όλοι είμαστε άνθρωποι και κάνουμε λάθη. Κι εγώ το πήρα το μάθημά μου. Όλοι μπορούν να πλησιάσουν το φράχτη. Δεν είμαι η πρώτη και αν δεν μετακινήσουν το φράχτη δεν θα είμαι η τελευταία» πρόσθεσε.

Εκπρόσωπος του ζωολογικού κήπου απάντησε ότι ο τρόπος με τον οποίο έχει στηθεί το τοιχείο και τα κάγκελα είναι σύμφωνος με τις οδηγίες που προβλέπει ο νόμος.

«Οι επισκέπτες θα πρέπει να σέβονται τα τοιχία και να καταλάβουν ότι βρίσκονται εκεί για την ασφάλεια όλων» συμπλήρωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.