ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Bίντεο-σοκ: Κροκόδειλος κολυμπάει στο ποτάμι με το σώμα ενός άνδρα στο στόμα του

Bίντεο-σοκ: Κροκόδειλος κολυμπάει στο ποτάμι με το σώμα ενός άνδρα στο στόμα του

Ένας κροκόδειλος εμφανίζεται σε ανατριχιαστικό βίντεο κρατώντας έναν αγνοούμενο άντρα στα σαγόνια του, στην Ινδονησία.

Το τεράστιο θηρίο πιστεύεται ότι σκότωσε τον άντρα δαγκώνοντάς τον στη βουβωνική του χώρα.

Ο Ντάρλιν Ουτί, 30 ετών, έκανε κολύμβηση με αναπνευστήρα στο σκοτεινό ποτάμι για να καθορίσει έναν υποβρύχιο σωλήνα κοντά στο σπίτι του στο νοτιοανατολικό Σουλαγέσι της Ινδονησίας, στις 12 Απριλίου, όταν ο κροκόδειλος του επιτέθηκε.

Η αδελφή του θύματος, που βρισκόταν στην όχθη του ποταμού, προσπάθησε να βοηθήσει τον Ντάρλιν αρπάζοντας το σωλήνα με τον οποίο ανέπνεε υποβρύχια, για να τον τραβήξει στην ασφάλεια.

Αλλά ο κροκόδειλος έπεσε γρήγορα μέσα στο νερό και εξαφανίστηκε στα βάθη, με τα δόντια του να κρατούν τον καβάλο του Ντάρλιν.

Οι αρχές της Ινδονησίας άρχισαν αμέσως να ψάχνουν τον Ντάρλιν.

Τραγικά, η ομάδα έρευνας και διάσωσης (SAR) βρήκε το σώμα του την επόμενη μέρα.

Ο κροκόδειλος εμφανίστηκε στην επιφάνεια – με τις σιαγόνες του να κλείνουν γύρω από τη βουβωνική χώρα του θύματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα πόδια του άνδρα φαίνονται στο βίντεο να βγαίνουν από το νερό, όπως ο τεράστιος κροκόδειλος επιπλέει πριν βυθιστεί και πάλι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.