ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τρόμος στα ρηχά: Καρχαρίας επιτίθεται σε σέρφερ (βίντεο)

Τρόμος στα ρηχά: Καρχαρίας επιτίθεται σε σέρφερ (βίντεο)

Ένας 59χρονος σέρφερ δέχθηκε επίθεση από ένα μεγάλο καρχαρία, νότια του Wollongong, όπου μάλιστα το δάγκωμα πέρασε ακόμα και το κόκκαλο του ποδιού του.

Ο σέρφερ Wil Schroeter ασχολείται με το άθλημα από όταν ήταν 11 ετών. Ο άνδρας που κατάφερε να σωθεί περιέγραψε στο 9News, τις στιγμές της τρομακτικής επίθεσης ενώ είπε ότι βρισκόταν στο λάθος μέρος, τη λάθος στιγμή.

“Ξαφνικά ο καρχαρίας ήρθε από το πουθενά στο μπροστινό μέρος της σανίδας μου και με άρπαξε από το πόδι. Ήταν για κλάσματα του δευτερολέπτου και μετά με άφησε” περιέγραψε ο Schroeter, ο οποίος επέστρεψε στο σπίτι του έπειτα από δύο χειρουργεία.

Στη συνέχεια κατάφερε να βγει στην ακτή, όπου τον βοήθησε ένας ναυαγοσώστης εκτός υπηρεσίας αλλά και άλλοι λουόμενοι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

“Προσπαθούσα να βγω προς την ακτή και αναρωτιώμουν πότε θα με δαγκώσει ξανά ο καρχαρίας” πρόσθεσε. “Ευτυχώς που ήταν στην ακτή αλλιώς θα έπρεπε να πάω μπουσουλίσω μέχρι να βρω κάποιον για να με βοηθήσει”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.