ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτός είναι ο σωτήρας μας: Τρώει σφήκες «δολοφόνους» για πρωινό (βίντεο)

Αυτός είναι ο σωτήρας μας: Τρώει σφήκες «δολοφόνους» για πρωινό (βίντεο)

Οι σφήκες «δολοφόνοι» πέρασαν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, προκαλώντας τον τρόμο στις ΗΠΑ, όμως δεν θα πρέπει να ανησυχεί κανείς, καθώς ο σωτήρας έφθασε και έχει όνομα.

Τα αλογάκια της Παναγίας αυτές τις σφήκες δολοφόνους τις τρώνε για πρωινό.

Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, το αλογάκι της Παναγίας επιτίθεται αστραπιαία στη σφήκα, τη γραπώνει και αρχίζει να την καταβροχθίζει.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το βιντεάκι έγινε viral και οι απανταχού χρήστες δεν μπορούν να σταματήσουν να το βλέπουν ξανά και ξανά.

Μπορεί να είναι εξίσου ανατριχιαστικό με το αρχικό βίντεο της σφήκας δολοφόνου να σκοτώνει το ποντίκι ή και ακόμη περισσότερο, αλλά οι θαμώνες των κοινωνικών δικτύων φαίνεται πως βρήκαν τον σωτήρα τους στο πρόσωπο του εντόμου.

Αξίζει μόνο να υπενθυμίσουμε ότι την προηγούμενη βδομάδα ανακοινώθηκε πως οι τεράστιες σφήκες-φονιάδες κατέφτασαν στην περιοχή της Νέας Υόρκης στις ΗΠΑ και φαίνεται πως αυτά τα αλογάκια της Παναγίας είναι μια κάποια λύση.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι σφήκες-δολοφόνοι -ενδημικές στα δάση της Ανατολικής Ασίας- διαθέτουν πολύ ισχυρό δηλητήριο με μια επώδυνη τοξίνη, που είναι σε θέση να διαλύσει την ανθρώπινη σάρκα.

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/BBQBill80/status/1258555726110371843

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.