ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αλαμπάμα: Αλιγάτορες κολυμπούν στους πλημμυρισμένους δρόμους (βίντεο)

Αλαμπάμα: Αλιγάτορες κολυμπούν στους πλημμυρισμένους δρόμους (βίντεο)

Οι ΗΠΑ χτυπήθηκαν από τυφώνα αλλά οι κάτοικοι στην Αλαμπάμα εκτός από τα προβλήματα της κακοκαιρίας είχαν να αντιμετωπίσουν και τους αλιγάτορες, που βγήκαν για κολύμπι στους πλημμυρισμένους δρόμους.

Στα βίντεο που ακολουθούν φαίνονται αλιγάτορες να τριγυρνούν στους δρόμους του Γκαλφ Σορς στην Αλαμπάμα των ΗΠΑ, ως αποτέλεσμα του τυφώνα που έπληξε Βόρεια και Νότια Καρολίνα.

«Ένας ακόμη λόγος οι άνθρωποι να παραμείνουν στο σπίτι μέχρι να υποχωρήσουν τα νερά. Όχι μόνο υπάρχουν πεσμένα καλώδια του ηλεκτρικού, αλλά κι εκτοπισμένη άγρια ζωή. Αυτός ο αλιγάτορας 3 με 3,5 μέτρων ήταν έξω από σπίτι στο Γκαλφ Σορς» αναφέρει το σχόλια της ανάρτησης.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο τυφώνας Σάλι προκαλεί ισχυρές βροχοπτώσεις πάνω από τη Βόρεια και Νότια Καρολίνα και τη νοτιοδυτική Βιρτζίνια, με τους ανέμους να φτάνουν τα 30 χλμ/ώρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.