ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νέα Ζηλανδία: Δώδεκα φάλαινες έχασαν την ζωή τους – Εγκλωβίστηκαν σε βραχώδεις εκτάσεις

Νέα Ζηλανδία: Δώδεκα φάλαινες έχασαν την ζωή τους – Εγκλωβίστηκαν σε βραχώδεις εκτάσεις

Ένα θέαμα από αυτά που δεν θέλει κανείς να αντικρίζει είδαν κάτοικοι της Νέας Ζηλανδίας, όπου δώδεκα τουλάχιστον φάλαινες εντοπίστηκαν νεκρές στο Βόρειο Νησί της χώρας, σύμφωνα με το αρμόδιο υπουργείο της χώρας.

Οι διασώστες και οι εθελοντές εργάστηκαν όλη τη μέρα το Σάββατο για να επανατοποθετήσουν στο νερό περίπου 25 από τα ζώα, μέρος ενός κοπαδιού από περίπου 40 έως 50 φάλαινες οδηγούς, που είχαν εγκλωβιστεί νωρίτερα σε μια παραλία στη χερσόνησο Coromandel.

Πέντε νεκρές φάλαινες – πιλότοι ανακαλύφθηκαν αργά το βράδυ του Σαββάτου σε μια τοποθεσία που εικάζεται ότι ήταν η αρχική όπου παρασύρθηκαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Παρόλο που η υψηλή παλίρροια στις 9 μ.μ. το Σάββατο το βράδυ είχε επιτρέψει τον “επαναπατρισμό” των φαλαινών στο νερό, μέλη της αγέλης επανεγκλωβίστηκαν το πρωί της Κυριακής – συμπεριλαμβανομένων αρκετών σε βραχώδεις εκτάσεις στον κόλπο», ανέφερε το υπουργείο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.